26 Kasım 2022 10:33 Güncelleme : 26 Kasım 2022 10:33

Pelin Karahan'dan ünlüleri kızdıracak sözler! Estetik eleştirisiyle ortalık karıştı, 'kendisi de yatırmıştı'

Pelin Karahan'dan ünlüleri kızdıracak sözler! Estetik eleştirisiyle ortalık karıştı, 'kendisi de yatırmıştı'

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, son zamanlarda verdiği kilolar ve değişimiyle gündemde adından söz ettirirken, son olarak estetik açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Estetik yaptıran meslektaşlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı.

Ekranların sevilen oyuncularından Pelin Karahan, değişimiyle gündeme damga vururken değişimi de oldukça beğeni topladı. 48 kiloya düştüğünü açıklayan Karahan, sosyal medya gündeminde de oldukça dikkat çekti. Başarılı oyuncunun bu büyük değişimi iltifat alırken, sosyal medya hesabında paylaştığı pozlar da gündeme damga vurmaya devam ediyor. Son olarak estetik operasyon yaptıranlar hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Karahan, gündemde yankı uyandırdı. Peki, Pelin Karahan estetik yaptıran meslektaşlarıyla ilgili ne dedi? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Pelin Karahan’dan estetik açıklaması

Oyunculuk kariyeriyle ekranlara damga vuran Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile hayatını birleştirdi. Özel hayatını gözlerden uzak bir şekilde yaşayan güzel oyuncunun bu mutlu evliliklerinden Ali Demir ve Can Eyüp isminde iki oğlu bulunuyor. Gündemde sık sık adından söz ettiren Pelin Karahan, son olarak estetiği abartan ve bambaşka birine dönüşen meslektaşlarını eleştirdi. Verdiği kiloların ardından övgüler toplayan Pelin Karahan, değişimiyle gündeme de damga vurdu. Estetik ile ilgili dikkat çeken açıklamalara imza atan Pelin Karahan;

“Estetiğin aşırısını oyunculara yakıştıramıyorum. Küçük dokunuşlarla güzel yaşama, güzel yaşlanma taraftarıyım. Kimin neye ihtiyacı var bilmiyorum, ben de kendimde küçük bir çukur gördüm ama olsun bu bana ait bir şey, burayı doldursam, bu çeneyi büyütürsem ben bambaşka bir kadın olacağım dedim. Benim minik botokslarım var sadece” ifadelerini kullandı.

Pelin Karahan’dan estetik açıklaması

“Çocukları kendilerine benzemiyor”

Başarılı oyuncu estetiği abartan kadınlarla da ilgili bir tespitini dile getirdi. Karahan; “Bakın çok estetikli kadınlara, çocukları kendilerine benzemiyor. Yani haksız mıyım? Bakıyorsunuz çocuk bambaşka… Bu çocuk kimin çocuğu? Başka bir kadın olmak çok doğru gelmiyor. Ben, ben gibi olayım, başka birisi gibi olmayayım” dedi. Estetik açıklamalarıyla gündemde yankı uyandıran Pelin Karahan, sosyal medyada da bu açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

“Çocukları kendilerine benzemiyor”

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış