10 Ağustos 2022 13:08 Güncelleme : 10 Ağustos 2022 13:08

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar'la evleniyor! 5 ay önce boşanmıştı, evlenme kararıyla şok etti

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar'la evleniyor! 5 ay önce boşanmıştı, evlenme kararıyla şok etti

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar evlenme kararı aldı. 8 yıllık evliliğini tek celse de bırakanPetek Dinçöz Nida Büyükbayraktar ile kısa süre içinde evlenme kararı aldı. Evlilik açıklaması ise olay oldu.

Petek Dinçöz kısa süre önce 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. İşletmeci Nida Büyükbayraktar ile yeni bir evliliğe hazırlanan Petek Dinçöz ise şok etti. 2014 yılında yine iş adamı olan Serkan Kodaloğlu ile hayatını birleştiren Dinçöz bu evlilikten bir çocuk sahibi olmuştu.

Tek celsede boşandı

8 yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz nisan ayında tek duruşmada boşanan ikili sakin bir hayat yaşıyordu. Petek Dinçöz kısa süre önce yapmış olduğu açıklamada oğlunun eğitim hayatı için Amerika'ya yerleştiğini söylemişti. Daha sonrasında yapmış olduğu açıklamada Türkiye'ye dönme kararı aldığını açıklayan Dinçöz Pazartesi günü Nida Büyükbayraktar ile masaya oturdu.
Petek Dinçöz Temmuz ayında Etiler'de görüntülenmiş ve bazı sorular sorulmuştu. “oğlumun eğitimi için Amerika'ya yerleştirdim ve genellikle hayatın onun üzerine kurulu olduğunu söyleyeyim.” Petek Dinçöz ama yine de bir ayağım Türkiye'de olacak ifadelerini kullandı.

Gelecek dönemlerde yeni işlerle yeni projelerle birlikte olacağını söyleyen Petek Dinçöz yeniden evlilik hazırlıkları yapıyor. 5 ay gibi sürede boşandıktan sonra gönlünü yeniden birisine kaptıran Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar ile evlenmeye hazırlanıyor.

Tek celsede boşandı

Yeniden evleniyor

 41 yaşındaki şarkıcı gelecek dönemde yeni şarkılar ve projelerle birlikte geleceğini açıklamıştı. Sosyal medya hesabından oğluyla birlikte paylaştığı kareler de “yıllardır yalnız bırakmayan benimle birlikte büyüyen aileme çok teşekkür ediyorum. Oğlum eğitim ve öğretimin daha hızlı bir şekilde gelişebilmesi için yurtdışında yaşamaya karar verdik. Bu nedenle de Amerika’ya yerleştim.” ifadelerini kullanmıştı. 41 yaşındaki şarkıcı ne zaman dünya evine girecek net değil. Ancak ikilinin yıldırım aşkı ile birbirlerine tutulduğu ve ani bir evlilik kararı aldığı biliniyor. Dinçöz 5 ay gibi sürede yeniden evlilik kararı aldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış