22 Eylül 2022 09:00 Güncelleme : 22 Eylül 2022 09:00

Pınar Altuğ'dan Miss Turkey güzelini gölgede bırakan pozlar! Simsiyah dekolteli elbisesiyle büyüledi

Pınar Altuğ'dan Miss Turkey güzelini gölgede bırakan pozlar! Simsiyah dekolteli elbisesiyle büyüledi

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan Miss Turkey güzellerine meydan okudu. Öyle bir fotoğraf paylaştı ki sosyal medya hesabında gören takipçileri “bu ne güzellik Pınar Altuğ” tarzında birçok yorum yaptı.

Pınar Altuğ Atacan sosyal medya hesabı üzerinden öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenler gözlerine inanamadı. Bu güzellik halis mi dedirtti. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Miss Turkey jüri üyesi Pınar Altuğ Atacan

‘Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Meltem' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan, bu rol ile hafızalara kazındı. Çocuklar Duymasın ile şöhretine şöhret katmış olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan magazin gündemi içerisinde en çok boy gösteren ünlü isimler arasında olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan son olarak Miss Turkey 2022 yarışmasında jüri koltuğunda yer alması ile gündeme geldi. Miss Turkey 2022 güzelleri ise dün akşam yayınlanan yarışma sonunda belli oldu. Miss Turkey 2022 birincisi güzeli 19 numara ile Nursena Say, ikinci güzel Aleyna Şirin ve üçüncü güzel ise 1983 Türkiye güzeli Neşe Erberk’in güzeller güzeli kızı Selin Erberk Gurdikyan oldu.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış