17 Ağustos 2022 21:43 Güncelleme : 17 Ağustos 2022 21:43

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan boşandı boşanacaklar derken 15. Yıldönümlerini böyle kutladılar

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan boşandı boşanacaklar derken 15. Yıldönümlerini böyle kutladılar

Ünlüler dünyasının sevilen çiftlerinden biri olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan evlilik teklifinin 15. yıl dönümünü kutladı. Mutlu çiftten ayrı ayrı kutlama mesajlarını yayınladılar. Peki, o mesajlarda ne yazıyordu?

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın kendisine evlilik teklisi etmesinin 15. yıl dönümünü kutladı. Kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünya evine giren Pınar Altuğ, 2009 yılında da kızı Su’yu kucağına aldı. Gündemde büyük ses getiren bu evlilik uzun bir süre konuşuldu. Gelen yorumları ve eleştirileri dikkate almayan Pınar Altuğ; “Bu aşk birilerine gösteri olsun ya da birilerine bir şeyi kanıtlama kafasıyla başlamadı” ifadelerini kullandı. Yağmur Atacan’ın evlilik teklifinin 15. yıl dönümü kutlayan çift gündemde yine büyük bir ses getirdi. İşte haberin merak edilen detayları…

Pınar Altuğ’dan anlamlı paylaşım

Ünlüler dünyasının sevilen çiftlerinden biri olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan sık sık gündemde isimlerinden söz ettirmeye devam ediyorlar. Eşiyle birlikte teknede poz veren Pınar Altuğ, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına: “Bana ‘Karım olur musun?’ diye soralı 15 yıl oldu. İyi ki be kocam. Sonsuza kadar!” notunu düştü. Bu paylaşım sosyal medya gündeminde oldukça dikkat çekerken, eşi Yağmur Atacan da Pınar Altuğ’a karşılık verdi.
Teknede verdikleri pozu sosyal medya hesabında paylaşıp, altına not düşen Pınar Altuğ gündemde büyük ses getirirken, eşi Yağmur Atacan da aynı pozu kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğrafa: “Şimdilik sadece 15 yıl oldu ‘evet’ sorusunu soralı. My love (Aşkım) notunu düştü.

Pınar Altuğ’dan anlamlı paylaşım

Yağmur Atacan’dan karşılık geldi

Pınar Altuğ’un paylaşımının ardından Yağmur Atacan’dan da bir paylaşım geldi. Paylaşımında: “15 yıl oldu; cevabı ‘evet’ olan o soru… İyi ki dedik hep. Bize kaldırıyorum bu kadehi. En güzel pazartesi. İşten kaçmamın nedeni sevgilim… Nice yıllarımız olsun” notunu düştü. Gündemde oldukça ses getiren bu paylaşımlar görenlerin de dikkatini çekti. Ünlü çiftin hayranları da güzel dileklerde bulundular.

Yağmur Atacan’dan karşılık geldi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış