24 Kasım 2022 17:03 Güncelleme : 24 Kasım 2022 17:03

Renault Clio fiyatları ÖTV indirimi sonrası güncellendi! Fiyatlar düştü, sıfır araba alacaklara gün doğdu

Renault Clio fiyatları ÖTV indirimi sonrası güncellendi! Fiyatlar düştü, sıfır araba alacaklara gün doğdu

Otomobillerde ÖTV matrah düzenlemesinin ardından fiyat listesini ilk güncelleyen markalardan biri de Renault oldu. ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte Renault Clio fiyatları düşerken, araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar da araştırmalara başladı.

Otomobil markaları arasında oldukça tercih edilen markalardan Renault, ÖTV matrah düzenlemesinin ardından fiyat listesini de güncelledi. Güncellemeden önce en alt vergi grubunda bulunurken, artan fiyatların ardından bir üst dilime çıkmıştı. ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte Renault Clio en alt vergi diliminde yerini aldı. Düzenlemeden önce başlangıç fiyatı 420 bin TL’yi geçen Clio, güncellemeyle birlikte düşüşe geçti. Peki, Renault Clio güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Renault Clio fiyat listesini güncelledi

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar bir süredir ÖTV matrah düzenlemesini beklerken, fiyatların da düşeceği beklentisine girdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarla birlikte gece yarısı yayınlanan kararname ile birlikte ÖTV matrahlarına düzenleme geldi. Bu düzenlemeyle birlikte birçok giriş seviyesindeki otomobillerin de fiyatları düştü. Bu otomobillerin arasında Clio da bulunuyor. Renault Clio fiyatında 50 bin seviyelerinde bir düşüş gerçekleşirken, otomobilin başlangıç fiyatı da 373 bin TL’ye geriledi. Peki, paketler arasındaki fark ne kadar?

Renault Clio fiyat listesini güncelledi

Paketlere göre fiyat farkı

ÖTV matrah düzenlemesinin ardından araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyat listelerini incelemeye başlarken, Renault Clio fiyat listesini güncelledi. Modeller arasında fiyat farkı bulunurken, bu farklar paketlere göre değişiklik göstermektedir.

ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte Joy 1.0 SCe 65 bg modelinin fiyatı 373 bin olurken, beygir gücü biraz daha fazla olduğunda da 458 bin TL fiyatında olun Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg modeli karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra bir süt ÖTV seviyesinde yer alan Clio Icon 1.0 X-Tronic 90 bg modeliyle giriş seviyesinde bulunan Joy 1.0 SCe 65bg modeli arasındaki fark bulunuyor. Icon paket modeli 546 bin TL gibi bir fiyattan satışa çıkarken, iki model arasında 183 bin TL bir fark bulunmaktadır.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış