22 Eylül 2022 20:44 Güncelleme : 22 Eylül 2022 20:44

Renault’tan sıfır araba almak için son fırsat! Clio’nun o modeli 280 bin liraya ekmek gibi satacak

Renault’tan sıfır araba almak için son fırsat! Clio’nun o modeli 280 bin liraya ekmek gibi satacak

Ülkemizde yaşanan dolar krizi ve tedarik sorunu, sıfır km araçların zirve noktasına çıkmasına neden olmuştu. Bu duruma bir çözüm getirmeyi planlayan Renault markası, iddialara göre oldukça uygun fiyatlardan yeni nesil araç modellerini satışa sunacak. İşte, sıfır araç sahibi olmak isteyen herkesi adeta sevince boğan o habere dair merak edilen tüm detaylar.

Ülkemizde oldukça popüler hale gelen otomobil markalarından Renault, şimdilerde fiyatların yükselmiş olmasına karşın hala en çok satış yapan firmalar arasında yer alıyor. Global anlamda çıkışını yükselten Renault modelleri, fiyat konusunda ülkemizdeki otomobil sevdalılarının cebini zorlayabiliyordu. Özellikle Egea, Taliant ve Clio gibi araçlar, 400 bin lira gibi bir fiyata dayanmıştı. Bu noktada Clio modeli için yeni bir paket çıkarmaya hazırlanan Renault, şok bir fiyatla pazarı domine etmeye hazırlanıyor. İşte, Renault markasından gelen indirimli araç modeli haberlerine dair merak edilen tüm detaylar.

Renault Clio modeli yeni haliyle ülkemizde satışa çıkmaya hazırlanıyor!

Ülkemiz çapında yıllardır en çok satılan otomobil modellerinin başında Renault Clio yer alıyor. Özellikle geniş aileler tarafından tercih edilen bu model, tarzı ve fiyatıyla adeta fiyat performans canavarı olarak adlandırılıyor. Üstelik yakıt tasarrufunda sağladığı avantajlar da modelin rakipleri karşısında öne çıkmasını sağlıyordu. Fakat şimdilerde ortaya çıkan dolar çalkantıları ve çip krizi, Clio modellerinin de yüksek fiyatlara çıkmasına neden olmuştu. Bu durumu ülkemizde avantaja çevirmeyi hedefleyen Renault, Clio için yeni bir model çıkararak oldukça uygun fiyatlarla satmayı hedefliyor. Peki, yeni Renault Clio modeli ne kadar olacak?

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış