22 Şubat 2022 13:38 Güncelleme : 22 Şubat 2022 13:45

Resmen Duyruldu! Emeklilere 4.444 TL Para Yatacak! İşte o ödemenin detayları

Resmen Duyruldu! Emeklilere 4.444 TL Para Yatacak! İşte o ödemenin detayları

Emekli vatandaşları ilgilendiren müjdeli hbaer sonunda geldi. SGK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin hesaplarına tam tamına 4.444 tl yatacak.

Emekliler ve emekli yakını olanlara müjde verildi, hesaplara 4 bin 444 lira yatırılacak. Emekli olanlar ve maaşlarını bankalar vesilesiyle alanlar için geçerli olan avantajın detayları açıklandı, başvurular internet bankacılığı üzerinden yapılacak. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası duyurdu. Bankada hesabı olan emekli vatandaşın aynı bankanın 4444 TL'ye kadar nakit avans verebileceği açıkladı. 

2022 senesi itibarıyla bu banklarda hesapları olan emekliler başvurularının ardından anında nakit avansını kullanabilecek. Nakite sıkışan vatandaşlar bankalara gidip başvuru işlemlerini yaptıktan sonra Yapı Kredi Bankası 4444 TL ödeme için vatandaşa kredili mevduat hesabı açacak maaş hesabına ek olarak açılan hesaba 4444 lira yatacak.

Emekliye 4.444 TL Ödeme İçin Şartlar Nedir?

Emekli olan yurttaşlar 4.444 TL ödeme alabilmek için başvuru şartlarını iyi bilmesi gereklidir. Yapı Kredi Bankası emeklilere özel ödemeleri vereceği emeklilerin kendi bankaları aracılığıyla maaş almalarını istiyor. Başvuruda bulunan vatandaşlara kendi bankasından maaş alması durumunda kredi notunun da uygunluğu şartının sağlanması halinde hemen nakit avans için onay alacaktır.

Yapı kredi bankası 4.444 TL ödeme için başvuru Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasından alıyor. Bu şekilde yapılacak nakit başvurusu sonucunu da hemen öğreniyorsunuz. Ek para veya artı para hesabınıza yatınca bu parayı dilediğiniz gibi harcaya bilir ve bu parayı 12 ay vadeye bölerek taksitli nakit avans limiti olarak da geri ödeyebilirsiniz.

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası aracılığıyla alan kişilere ayrıca banka kredi imkanında kolaylık sağlanıyor. Nakit Avansa SMS ile başvuru yaparak hemen sonuç alınabilecek. Bireysel yazıp boşluk bırakın T.C kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve Emekli maaşınızı yazarak 4411 numarasına mesaj atın. Bu şekilde yapılan başvuruya banka hemen sonuç verecek ve bu sonucu cep telefonuna gelecek mesaj vesilesiyle öğreneceksiniz. Bu ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar 50.000 TL ödeme verilirken, 50.000 TL üzerindeki kredilerde banka 24 ay vadeye kadar kredi imkanı tanıyor. Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesinden ya da banka şubeleriyle de iletişime geçerek kampanya detaylarını öğrenebilirsiniz. Emekli maaşını Yapı Kredi bankasında değilse Yapı Kredi’ye taşıdığınızda 1500 TL Emekli promosyonu alabilirsiniz.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış