16 Mayıs 2022 10:01 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 13:55

Reyting Sonuçları Ortaya Çıktı O Dizi Resmen Fark Attı Survivor, Gönül Dağı, Kardeşlerim Bakın Tahtta Kim Var

Reyting Sonuçları Ortaya Çıktı O Dizi Resmen Fark Attı Survivor, Gönül Dağı, Kardeşlerim Bakın Tahtta Kim Var

14 Mayıs Cumartesi günü haftanın en çok izlenme reyting rekorları kıran dizilerinin bir araya gelmesi ile adeta ortalık savaş alanına döndü. 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü öyle bir dizi ilk sırada yerini aldı ki adeta izleyicileri ekranlara kilitledi.

Cumartesi akşamları televizyonda yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları açıklanmasının ardından adeta son zamanların en çok reyting rekorları kıran haftası olarak seçildi. Geçtiğimiz haftalara kıyasla dahi biran da artış gösteren bu sonuç izleyicilerin ağzını açık bıraktı. Dizi yapım ekipleri reyting sonuçlarını görünce mutluluktan havalara uçtu. Cumartesi günü birbirinden farklı dizilerin bir araya gelmesi ile adeta izleyiciler ne izleyeceklerini bilemedi. Bir yandan Survivor All Star büyük bir merak sararken bir tarafından Gönül Dağı dizisinde ne yaşanacağı merak konusu oldu. Ancak bu sefer de Gönül Dağını açan izleyicilerin akıllarında Kardeşlerim dizisi kalması ile büyük bir kafa karışıklığı yaşandı. İzleyiciler böylesine muazzam bir dizilerin bir araya gelmesine üzülürken reyting sonuçlarında ki değişim herkesi şaşırttı. İşte, 14 Mayıs Cumartesi günü reyting rekorları kıran dizilerin reyting sonuçları…

Güncel Reyting Sonuçları

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinin bir araya gelmesi ile adeta tüm dikkatleri üzerine çekilmesi üzerine hangi dizinin en çok izlendiği birçok kişi tarafından merak ediliyor. Günümüzde birçok izleyici bir diziye başlarken reyting sonuçlarının yüksek olanına göre karar vermesi ile en çok tutulan diziyi izlemeye başlıyor. Büyük bir önem kazanan reyting sonuçlarında diziler arasında rekabet artarken adeta güne damgasını vuruyor. Totalde güncel reyting sonuçlarının açıklanması üzerine Cumartesi günü için Gönül Dağı dizisi ilk sırayı alırken ikinci sırada Kardeşlerim dizisi ve üçüncü sırada ise Survivor tüm dikkatleri üzerine çekti. Aynı zamanda AB grubu güncel reyting sıralamasında ise Gönül Dağı tekrardan birinci sırada yerini alırken ikinci sıraya bu sefer Survivor All Star yerleşti. Üçüncü sırada ise Güldür Güldür yarışması bulunması herkesi şaşırttı. Bu reyting sonuçları son zamanların en çok konuşulan rekor reytingleri arasında bulunması ile adeta sosyal medya kullanıcıları büyük bir heyecan ile tartışmaya başladı. 

Güncel Reyting Sonuçları

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış