19 Nisan 2023 22:33 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:32

Saçlarını böyle tarayanlara kızlar bayılıyor! İşte kızların bayılarak baktığı erkek saç modelleri

Saçlarını böyle tarayanlara kızlar bayılıyor! İşte kızların bayılarak baktığı erkek saç modelleri

Saç görüntümüzü tamamlayan en önemli unsurlar arasında bulunuyor. Saçlara verdiğimiz şekiller ile görüntümüze farklı havalar katarken en çok beğenilen saç modelleri belli oldu. Farklı saç modelleri ile görünümünüzü farklılaştırabilir ve kendinize yakışan saç modelini bulabilirsiniz. Saçlarını böyle tarayanlara kızlar bayılıyor! İşte kızların bayılarak baktığı erkek saç modelleri...

Saç modelleri her erkek için oldukça önemli bir noktada yer alıyor. Saç modeliniz ister dalgalı ister düz isterse kıvırcık olsun bu modelleri uygulayarak sizde en iyi halinize bürünebilirsiniz. Her erkek stiline uygun farklı modelleri deneyerek sizlerde kendinizde farklılıklar yapabilirsiniz. Son birkaç yılda gerek çevrenizde gerek sosyal medya üzerinden birçok farklı saç modelini sizlerde görmüşsünüzdür. İşte sizler için en çok tercih edilen saç modelini derledik.

Bu modern ve iddialı trendi saçlarında en iyi şekilde taşıyan erkekler ile karşınızdayız. Bu modelde saçlarınızı bu modellerde tarayarak yüz hatlarınızı ön plana çıkarabilir ve iddialı bir saç kesimini deneyimleyebilirsiniz. 


Yanların ve arkaların kısaltılarak üst kısmın uzun bırakıldığı bu model ile David Beckham sayesinde tanıştık. Oldukça farklı bir havaya sahip olan bu model ile sizlerde tanışabilir ve bu etkiyi üzerinizde oluşturabilirsiniz. Saçlarınızı böyle taramak sizlere oldukça fazla yakışacaktır. 


 Ve bu model her seferinde daha tarz bir şekilde karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Hafif açılı kesilmiş ve öne doğru sarkan bu saçlar, farklı şekillerde kullanılabilmesiyle de birçok erkeğin tercihi oluyor.

Açılı ve asimetrik perçemlerden oluşan bu kesimin en güzel yanı ise tüm yüz hatlarında mükemmel görünmesi! Özellikle yuvarlak yüze sahip olanları ayrı yakışacak saç modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış