15 Şubat 2022 23:00 Güncelleme : 15 Şubat 2022 20:49

Sadakatsiz Dizisinden Bomba Ayrılık! Dizi Bu Ayrılıktan Sonra Reytingleri Toparlayabilecek mi?

Sadakatsiz Dizisinden Bomba Ayrılık! Dizi Bu Ayrılıktan Sonra Reytingleri Toparlayabilecek mi?

Kanal D'nin sevilen ve ilk günden beri heyecanla takip edilen dizisi Sadakatsiz'de resmen yepyeni bir dönem başladı. Ayrıca ilk günden beri fazlasıyla takipçisinin olduğu sevilen dizinin reytinglerindeki düşüş nedeniyle, senaristler hikayeyi canlandırmak için bazı ayarlamalar yapmak zorunda kaldılar. Sadakatsiz dizisini sevenler, dizinin sıkıcı hale geldiğini söylüyorlardı. Ancak neyse ki, senaristler üst üste köklü adımlar atmaya başladılar. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Kanal D ekranlarında yayınlanan fazlasıyla popüler ve yayınlandığı ilk günden bu yana çok sevilen Sadakatsiz dizisi tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi ünlü ve sevilen oyuncuların olduğu diziye bu sezon yeni oyuncular da eklendi. Entrikalarla dolu sevilen ve ilk günden beri çok fazla sayıda takipçisi olan dizinin bir sonraki bölümü merakla beklenirken, karakterlerden birinin diziden ayrılacağı iddiası ortaya çıktı. Sadakatsiz ekibinden ayrılacak kişiyi açıklıyoruz! 

Haluk Kalp Krizi Geçiriyor!

Üç yeni karakterin dahil olacağı sevilen dizi Sadakatsiz’in 49. bölümünde büyük olaylar yaşanacak. Ali'nin kız arkadaşının babasını canlandıran Deniz Karaoğlu ve Ali'nin kız arkadaşının annesini oynayan Gizem Ünsal ortalığı fena halde karıştırırken, diziye yeni katılan Serhat Parıl'ın karakteri Onur da diziye yepyeni bir boyut kazandırdı. Volkan, Derin ve Onur'un yakınlaştığını görüp kıskanırken, Asya ve Aras'ın evlilik kararı durumu Volkan için düşünülenden daha fazla kötüleştirdi. Ancak bunların yanında bu hafta çok daha sarsıcı ve heyecan dolu gelişmeler olacak. Dizinin 49. bölümü için merak ve heyecanla beklenen fragmanı sonunda yayınlandı. Fragmanda Haluk karakteri kalp krizi geçiriyordu. Bu olay izleyenleri resmen şoke etti.

Haluk Kalp Krizi Geçiriyor!

Sevilen Dizi Sadakatsiz'de Ayrılık

Çarşamba akşamlarının reyting savaşlarında her zaman ilk sırada yer alan Sadakatsiz'de Burak Sergen hayranlarını çok üzecek bir gelişme yaşandı. Yeni bölümde Burak Sergen'in harika bir performans sergilediği Haluk karakteri hayatını kaybediyor. Hikaye burada bitmiyor. Haluk'un ölümüyle Volkan resmen imparatorluğun tahtına geçiyor. Güçlü ailesinin şirketinin başına geçen Volkan, Gönül'ün tüm yeteneklerini de eline alarak daha etkin hale geliyor. Fakat Asya'nın bir planı var. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış