18 Şubat 2022 15:00 Güncelleme : 18 Şubat 2022 12:31

Sadakatsiz Volkan’ın Kardeşi Kendisinden Daha Ünlü! Görünce Şok Olmamak Elde Değil! Meğer Usta Oyuncunun Kardeşiymiş!

Sadakatsiz Volkan’ın Kardeşi Kendisinden Daha Ünlü! Görünce Şok Olmamak Elde Değil! Meğer Usta Oyuncunun Kardeşiymiş!

Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Caner Cindoruk, aile hayatıyla da örnek isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde kardeşiyle bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, herkesi şoke etti. Meğerse kardeşi, ondan daha ünlüymüş. İşte, Caner Cindoruk'un birçok dizi ve film projesinde yer alan kardeşi hakkında merak edilen tüm detaylar.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, olağanüstü hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da fenomen yapımlar arasında yer alıyor. Aldatılan bir kadının intikam hikayesini anlatan dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk, başrol karakterlerine hayat veriyorlar. Sevilen dizinin sadakatsizi Caner Cindoruk, aile hayatıyla da sıklıkla magazin gündemini meşgul ediyor.

Aile hayatıyla örnek teşkil eden yakışıklı oyuncu, kardeşlerine de çok değer veriyor. Ailesiyle mutlu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden sürekli paylaşan Cindoruk, geçtiğimiz günlerde kardeşi Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk’la birlikte oldukları bir gönderi paylaşmıştı. Bu gönderi, usta oyuncunun takipçilerini şok etti. Meğer kardeşi kendisinden daha ünlüymüş.

Caner Cindoruk’un Oyuncu Olan Kardeşi Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı!

Caner Cindoruk, geçtiğimiz gün kardeşleri Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk ile mutlu anlarını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Fotoğrafta gördükleri simalara inanamayan milyonlarca takipçi, usta oyuncunun kardeşlerini araştırmaya başladı.

Caner Cindoruk’un kardeşi Münir Can Cindoruk oyuncu çıkarken Taner Cindoruk yazar ve edebiyat adamı çıktı. Bu bilgi, yakışıklı oyuncunun takipçilerini şok ederken herkes, Instagram üzerinden iki kardeşi de araştırmaya başladı. Başarılarıyla örnek bir aileyi yansıtan kardeşler, kariyerlerinde emin adımlar atmaya devam ediyorlar. 

Caner Cindoruk’un Oyuncu Olan Kardeşi Herkesi Şaşkınlığa Uğrattı!

Caner Cindoruk’un Kardeşi Münir Can Cindoruk Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Münir Can Cindoruk, 1990 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra çeşitli tiyatro oyunlarında sahne almaya başlamıştır. Münir Can Cindoruk, 2008 yılından itibaren Kelebek, Tuhaf Zamanlar, Dayan Yüreğim ve İnsan Aldandı gibi birçok dizi ve film projesinde yer almıştır.

Son olarak Elkızı dizisinde Ali Demir karakterini canlandıran Münir Can Cindoruk, şirketin ortağı, Ekrem’in torunu ve Ezo’nun kadim dostu olan karaktere hayat vermiştir. Oyuncu, dizide Ezo ile büyüyen bir çocuk olarak gösteriliyordu. Yıllar geçtikçe karakterin duyguları arkadaşlıktan öte bir noktaya geçmişti. Fakat Ezo, karakteri sadece arkadaşı olarak görüyordu. Bu nedenle hüzünlü ve aşık bir karaktere hayat veren Münir Can Cindoruk, Elkızı dizisinde gösterdiği performansla izleyicilerin beğenisini toplamayı başarabilmişti. Şimdilerde dizi tutkunları, iki kardeşin bir arada olacağı bir projeyi dört gözle bekliyorlar. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış