5 Mayıs 2022 22:24 Güncelleme : 5 Mayıs 2022 22:24

Satış Rekoru Kıran Robot Süpürgeden Yılın İndirimi! 1400 Liraya Kadar Düştü Hem de Bir Ünlü Markanın Kalitesiyle!

Satış Rekoru Kıran Robot Süpürgeden Yılın İndirimi! 1400 Liraya Kadar Düştü Hem de Bir Ünlü Markanın Kalitesiyle!

Xiaomi tarafından piyasaya sürülen ilk robot süpürge olan Robo, şimdilerde rekabetin artış göstermesiyle çok uygun fiyatlara satılmaya başlandı. Donanımsal özellikleriyle alıcılarını üzmeyen Robo robot süpürge, kampanyalı fiyatlarıyla kapış kapış gidecek gibi duruyor. İşte, Xiaomi mağazalarında kısa süreliğine yer alacak Robo robot süpürge indirim kampanyasına dair merak edilen tüm detaylar.

Son günlerde ülkemiz genelindeki tüm evlerde görmeye başladığımız robot süpürgeler, temizlik işlemlerine devrim niteliğinde bir farklılık getirmişti. Bu durum, robot süpürgelerin temizlik adına sağladıkları kolaylık ve avantajlardan dolayı mümkün hale geliyordu. Şimdilerde robot süpürge denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Xiaomi, kaliteli ürünlerini uygun fiyat tarifeleriyle sunmaya hazırlanıyor.

Birkaç sene önce robot süpürge üretiminde en önemli marka olan Xiaomi, şimdilerde rekabetin artmasıyla fiyatlarda indirim yapma kararı aldı. Bu indirim haberi, yakında robot süpürge satın almak isteyen kişileri de çok heyecanlandırdı. İşte, Xiaomi Robo için ortaya atılan kampanya fırsatının merak edilen tüm detayları. 

Kampanyalı Xiaomi Robo’nun Donanımsal Özellikleri Belli Oldu!

Milyonlarca vatandaş tarafından sıklıkla tercih edilen Xiaomi Robo, güçlü özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Robo akıllı süpürge, sahipleri için tam 2 saate varan bir temizleme avantajı sunuyor. Bunun yanı sıra firmadan gelen açıklamaya göre Robo, 120 metrekarelik bir evi tek bir şarj ile tek seferde temizlemeyi de başarıyor.

Akıllı telefon ile kullanılabilen Robo’yu oturduğunuz yerden temizlik işlemi için görevlendirebilir ve aynı şekilde şarj istasyonuna geri takabilirsiniz. Son olarak 1.5 santimetreye kadar engelleri aşan Robo’nun birçok süpürgede yer almayan U şeklinde bir temizleme moduna da sahip olduğunu belirtmekte yarar var.

Kampanyalı Xiaomi Robo’nun Donanımsal Özellikleri Belli Oldu!

Xiaomi Robo Cihazının Kampanyalı Fiyatı Belli Oldu!

Donanımsal özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Robo, şimdilerde kampanyalı fiyatlarıyla da alıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Kısa süre önce Robo cihazları 5.000 liraya kadar satışa sunan Xiaomi markası, piyasa genelinde yükselen rekabetten sonra fiyatları 1.400 liraya kadar düşürdü. Fakat bu kampanyalı fiyatlar, kısa bir süreyle geçerli olduğundan vatandaşların ellerini kabul tutmalarında fayda var. 

Xiaomi Robo Cihazının Kampanyalı Fiyatı Belli Oldu!

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış