2 Ekim 2022 10:00 Güncelleme : 2 Ekim 2022 10:00

Seda Sayan genç kocayı elinden kaçırdı! Çağlar Ökten'in Instagram'da çok kötü yakaladı

Seda Sayan genç kocayı elinden kaçırdı! Çağlar Ökten'in Instagram'da çok kötü yakaladı

Seda Sayan 7. kez nikah masasına oturduğu eşi Çağlar Ökten’den boşanıyor. Çağlar Ökten’in son yaptıklarından sonra ikili arasında yaşananlar merak konusu oldu. Canlı yayında başlayan doludizgin aşk adliye salonunda da mı son bulacak?

Gündemde sık sık adından söz ettiren Seda Sayan ve Çağlar Ökten adeta magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi ile 7. Kez nikah masasına oturan Seda Sayan, sosyal medya hesabında da sık sık eşi Çağlar Ökten ile birlikte paylaşım yapıyordu. İkili canlı yayında başlayan ilişkilerini evlilik taçlandırmıştı ve nikah masasına oturmuşlardı. Son yaşananlardan sonra ikili arasında neler olduğu da merak konusu olurken, iddialar da gündemde dolaşmaya başladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Çağlar Ökten’in mesajlarını yakaladığı iddia edildi

Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti hemen hemen her hareketiyle gündemde isimlerinden söz ettiriyordu. Çiftin aşk pozları gündeme damgasını vururken, geçtiğimiz haftalarda Çağlar Ökten’in ilk evliliğinden olan oğlu Arthur’dan dolayı tartıştıkları konuşuluyordu. Bu konuşmanın ardından Seda Sayan annesinin evinden paylaşım yaptı ve bu paylaşım gündeme de bomba gibi düştü. İddialara göre Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten’in Instagram üzerinden bir kadınla olan konuşmalarını yakaladı ve çift ani bir kararla ayrılmaya karar verdikleri söyleniyor.

Çağlar Ökten’in mesajlarını yakaladığı iddia edildi

Çift avukatlarıyla mı görüştü?

Gündeme bomba gibi düşen bu ayrılık haberinin ardından iddialar da gündemde dolaşmaya başladı. İddialar arasında Çağlar Ökten’in bilgisayarında Instagram hesabını açık unuttuğu ve Seda Sayan’ın da Çağlar Ökten’in hesabındaki mesajlara baktığı ve başka bir kadınla olan konuşmaları yakaladığı söyleniyor. Sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre bu ayrılık haberi gündemde de büyük ses getirdi.

Gündemden düşmeyen ünlü çiftin, avukatlarıyla görüştüklerini iddia eden sosyal medya kullanıcılarının bu söyledikleri gündemde büyük yankı uyandırırken, iki taraftan da henüz bir açıklama gelmedi. Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen bu iddiaların ardından gözler Çağlar Ökten ve Seda Sayan’a çevrildi. Çift bu boşanma iddialarına henüz bir cevap vermedi.

Çift avukatlarıyla mı görüştü?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış