16 Mayıs 2022 22:59 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 22:59

Seda Sayan’ın 7. Evliliği Başlamadan Bitiyor Mu? Seda Sayan ve Çağlar Ökten Fena Tartıştı! Nedenini Duyanlar Şok Oldu

Seda Sayan’ın 7. Evliliği Başlamadan Bitiyor Mu? Seda Sayan ve Çağlar Ökten Fena Tartıştı! Nedenini Duyanlar Şok Oldu

Son zamanların en çok konuşulan çiftleri arasında olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin kavgası gündeme bomba gibi düştü. Her adımı olay olan taze aşıkların Prag planları bozuldu. Vize sıkıntısı yaşayan çift İstanbul’da nikah yapmak zorunda kaldı.


 Herkesi kıskandıran balayı ile nazara uğrayan taze aşıklar birbirlerine mesafeli olması sebebiyle magazinin merak konusu haline geldi. Seda Sayan 7. Evliliğini Çağlar Ökten ile yapması ile birlikte ün kazanmasının ardından adeta tüm dikkati üzerine çekmeyi başardı. Çağlar Ökten ve Seda Sayan’ın aralarının bozulduğuna dair önemli gelişmeler gündeme gelirken herkesi şaşırttı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin aralarındaki gerginlik neden? İşte ayrıntılar…

Cicim Ayı Şimdiden Bitti Seda Sayan Ateş Püskürdü


Oldukça başarılı ve ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda Çırağan Sarayı’nda nikah kıyarak uzun bir dönem gündemde yerini aldı. Çağlar Ökten ve Seda Sayan çifti Paris’e balayı yapmaya gidip geldikten sonra aralarında öyle bir gerginlik başladı ki görenler hayrete düştü. Hayranlarını şaşırtan bu gerginlik “ Cicim ayı ne çabuk bitti.” Gibi yorumlarda bulunmalarına sebep oldu. Başarılı ve ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın bu alevli ateşi tüm sosyal medyayı yaktı kavurdu. Seda Sayan bu sefer yeni eşi, Çağlar Ökten’e resti çekerek dikkatleri üzerine çekti.

Cicim Ayı Şimdiden Bitti Seda Sayan Ateş Püskürdü

Taze Aşıklar Neden Kavga Etti?


Taze gelin Seda Sayan geçtiğimiz günler de Çağlar Ökten ile evlenmesinin ardından evliliklerinin ilk tartışmalarını yaptılar. Geçtiğimiz günler de taze aşıkların bir mekandan gergin ve sinirli çıkması basın mensuplarının gözlerinden kaçmadı. Basın mensuplarının ünlü çifte sorular yöneltmesinin ardından Seda Sayan resmen sözleriyle ateş püskürterek basın mensuplarını tersledi. Basın mensuplarının kameralarına bir mekan çıkışında yakalanan ünlü çiftlerin birbirilerine karşı mesafeli olduğu ekranlara yansırken ‘’Çağlar Ökten ve Seda Sayan neden kavga etti?’’ soruları arka arkaya gündeme gelmeye başladı. Çağlar Ökten ve Seda Sayan’ın aralarında kıskançlık mevzusu gerçekleştiğine dair önemli iddialar gündeme gelse de henüz bilinen kesin bir açıklama yapılmadı.

Taze Aşıklar Neden Kavga Etti?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış