27 Temmuz 2022 13:47 Güncelleme : 27 Temmuz 2022 13:47

Seda Sayan'ın kendinden küçük kaynanasıyla olay pozu! Ökten Ailesi Seda Sayan'ı baş tacı etti

Seda Sayan'ın kendinden küçük kaynanasıyla olay pozu! Ökten Ailesi Seda Sayan'ı baş tacı etti

Seda Sayan eşinin annesi ile ilk poz verdi sosyal medya yıkıldı. En çok konuşulanlardan biri ise Seda Sayan'ın mı yoksa kaynanasının mı yaşının daha büyük mü olduğu oldu. İşte Seda Sayan'ın kayınvalidesi Hicran Ökten bakın kaç yaşında çıktı.

Kayınvalidesiyle Fotoğraf Paylaştı Sosyal Medya Yıkıldı

Daha önce 6 kez evlilik yapan Seda Sayan, yeniden nikah masasına oturarak dünya evine girdi. Daha önce kalbimi aşka kapatmadım diyen güzel isim, Çağlar Ökten ile mutlu evliliği gözler önüne serdi. Asıl konuşulan olay ise Çağlar Ökten ve Seda Sayan ile aralarında olan yaş farkı oldu. Çağlar Ökten'in eşi Seda Sayan'dan 25 yaş küçük olması sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Yapılan haberlere kayıtsız kalmayan gönüllerin sultanı Seda Sayan, 11 yaşında oğlu olan bir adamdan nasıl küçük diye bahsedersiniz diye sitemde bulunmuştu. Şimdi ise kayınvalidesi ile fotoğraf paylaşan Seda Sayan yine yaş farklı yorumlarına maruz kaldı. 

Kayınvalidesiyle Fotoğraf Paylaştı Sosyal Medya Yıkıldı

Seda Sayan Ökten Ailesinde Baş Tacı Edildi

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in annesi Hicran Ökten ile bir araya geldi. Aile ziyaretine giden Seda Sayan daha önce de Çağlar Ökten'in oğlu Artur ile fotoğraf paylaşmıştı. Ökten ailesiyle oldukça iyi anlaşan ve herkes tarafından çok sevilen Seda Sayan özellikle kayınvalidesi ile fotoğraf paylaşıp ''canım hicom şeklinde not düşmesi herkesin kayınvalidesiyle arasındaki bağların çok kuvvetli olduğunu düşündürdü. Paylaşım yaptığı fotoğraf ise sosyal medyayı çalkaladı. Kayınvalidesinin Seda Sayan'dan büyük olması herkesi şaşkına çevirdi. 

Seda Sayan Ökten Ailesinde Baş Tacı Edildi

Seda Sayan ve Kayınvalidesi Arasındaki Yaş Farkı Olay Oldu

Seda Sayan ve kayınvalidesi arasında 6 yaş olduğu ve kayınvalidesinden büyük olduğu öne sürülürken, Ökten ailesinin Seda Sayan'ı çok benimsedikleri de kimsenin gözünden kaçmayan detaylardan biri oldu. Adeta yıldız gibi parıldayan güzel isim, resmen Ökten ailesinden biri olduğunu gösterdi. Sosyal medyada herkesin severek takip ettiği Seda ve eşi Çağlar Ökten'in yüzündeki mutluluğa sosyal medyadan Allah bozmasın gibi yorumlar yapıldı. Seda Sayan'ın özellikle Çağlar Ökten'in oğlu Artur'la çok iyi anlaştığı söylenirken, samimi ve mutlu pozları herkesin gözlerini doldurdu. 

Seda Sayan ve Kayınvalidesi Arasındaki Yaş Farkı Olay Oldu

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış