25 Kasım 2022 13:18 Güncelleme : 25 Kasım 2022 13:20

Selçuk Geçer'den dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı! Doların asıl pik yapacağı dönemi açıkladı!

Selçuk Geçer'den dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı! Doların asıl pik yapacağı dönemi açıkladı!

Yüksek tahminleri ile adından sıkça söz ettiren Selçuk Geçer yeni tahminleri ile dikkat çekti. Altın ve para piyasalarında yaşanan hareketli günler devam ediyor. Yaşanan gelişmeler ardından yatırımcılar ne yapacağı konusunda araştırma yapmaya devam ediyor. Uzmanlardan art arda açıklama gelirken Selçuk Geçer'de dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı! Doların asıl pik yapacağı tarihi verdi!

ABD enflasyon verilerini açıklaması ardından dolar kurunda ciddi dalgalanmalar yaşandı. Altın ve gümüş  emtiaları yukarı yönlü hareket ederken dolar kuru iç ve dış piyasada değer kaybına uğradı. Yeniden toparlanma sürecine giren dolar piyasası ile ilgili yorumlar ve tahminler uzmanlar tarafından açıklanmaya devam ediyor. Birçok uzman doları yatırım aracı olarak görmezken Selçuk geçer dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

FED etkisi devam ediyor

Piyasalarda yaşanan çalkantılı günler için birçok uzman FED faiz puanlarının etkili olduğunu ileri sürüyor. ABD enflasyon verisi ardından aniden düşen dolar kuru ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Toparlanma sürecine giren dolar kuru ile ilgili Selçuk Geçer kritik tarihi açıkladı. Yüksek tahminleri ile adından sıkça söz ettiren Selçuk Geçer yeni tahminiyle doların pik yapacağı tarihi duyurdu.

FED etkisi devam ediyor

Powell konuşması ile fırtına yaşanacak

Piyasa ekonomisti Selçuk Geçer doların pik yapacağı tarihi açıkladı. Dolar kuru ile ilgili tahminleri sıkça gündem olan ekonomist Selçuk Geçer yeni konuşması ile dikkat çekmeye devam ediyor. ABD enflasyon verisi ardından ani bir düşüş yaşayan dolar kuru ile ilgili FED tarafından faiz tutarının 75 puan olarak arttıracağını tahmin etmişti. Ardından yaşanan gelişmeler sonrası dolar yatırımcısı ne yapması gerektiği konusunda araştırmalar yapmaya devam ediyor. Selçuk Geçer FED faiz puanı ve  Powell konuşması ardından asıl fırtınanın kopacağını ve doların pik yapacağı tarih için yıl sonunu işaret etti.

Etiketler

Gündem   Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış