25 Haziran 2022 16:53 Güncelleme : 25 Haziran 2022 16:53

Selçuk Geçer: ''Dolar Zirveye Çıkacak, Altın Rekor Kıracak'' Dedi Rakamları Verdi: Fazla Vakit Kalmadı

Selçuk Geçer: ''Dolar Zirveye Çıkacak, Altın Rekor Kıracak'' Dedi Rakamları Verdi: Fazla Vakit Kalmadı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer’den önemli açıklamalar geldi. Selçuk Geçer dolar ve altın hakkında konuştu. Açıklamalar karşısında vatandaş ne yapacağını düşünmeye başladı. Selçuk Geçer’in bu açıklamaları gündemde yerini alırken birçok kişinin de dikkatini üzerine çekti.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın piyasaları hakkında önemli açıklamalara imza attı. Sosyal medya hesabından yayınladığı bu açıklamalar oldukça dikkat çekti. .Önceki videolarında da altın, dolar ve kripto paralar hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yeni videosunda dolar ve altın hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Selçuk Geçer’in altın ve dolar hakkındaki önemli açıklamaları…

Selçuk Geçer Dolar ve Altın Piyasaları Hakkında Konuştu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar hakkında önemli açıklamalara imza attı. Açıklamalarına göre, Dolar’ın 17.80-95 aralığına kadar emin adımlarla ilerleyeceğini dile getirdi. Ardından18 seviyesi kırıldıktan sonra yavaş yavaş 20 TL’nin üzerini konuşacağız ifadelerini kullandı. Açıklamasının devamında anormal koşulların devreye girmesinde dolar, euro, sterlin, altın konusunda bambaşka şeyler konuşulacağını ifade etti.

Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye’de durumun bu şekilde ilerlemesi durumunda doların da yükselmeye devam edeceğini ifade etti. Bunun nedeni olarak değişen bir şey yok dedi. Hatalar ve yanlışlarla doğruyu bulamasınız ve bulamayacaksınız dedi. Günün sonunda dolar yükselmeye devam edecek ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer Dolar ve Altın Piyasaları Hakkında Konuştu

Dolar Yükselmeye Devam Edecek

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar konusunda 18 seviyesinin kırılmasının ardından yavaş yavaş 20 TL’nin üzerini konuşmaya başlayacağız dedi. Anormal koşulların devreye girmesi halinde dolar, euro, sterlin, gram altınla ilgili bambaşka şeyler konuşulacağını ifade etti. Dolar konusunda önemli açıklamalar yapan Selçuk Geçer’in bu açıklamaları gündeme damgasını vurdu. Dikkat çeken açıklamalara imza atan Selçuk Geçer, dolar piyasası hakkında olabilecekleri konuştu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar konusunda 20 TL’nin üzerine ulaşacağını ifade etti ve bu açıklamasıyla birlikte gözler kendine çevrildi. Dikkat çekici açıklamalara imza atan Selçuk Geçer, dolar hakkında yaşanabilecekleri sosyal medya hesabından aktardı.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Ekonomist Selçuk Geçer’in görüşleridir.

Dolar Yükselmeye Devam Edecek

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış