16 Haziran 2022 17:33 Güncelleme : 16 Haziran 2022 17:33

Selçuk Geçer Dolarda Gece Yarısı Operasyonuna Karşı Uyardı! Bu Açıklamalar Dengeleri Alt Üst Edecek

Selçuk Geçer Dolarda Gece Yarısı Operasyonuna Karşı Uyardı! Bu Açıklamalar Dengeleri Alt Üst Edecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den dolar hakkında yeni açıklamalar geldi. Dikkat çeken açıklamalar yapan Selçuk Geçer bazı uyarılarda bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer’den dikkat çeken uyarılar geldi. Yatırımcılar için oldukça önemli olan bu açıklamalar gündemde yerini aldı. Dolar hakkında önemli açıklamalar yapan Selçuk Geçer, yatırımcıları şimdiden uyardı. İşte Selçuk Geçer’in önemli açıklamaları…

Dolar Hakkında Önemli Açıklamalar Yapan Selçuk Geçer’den Uyarılar Da Geldi

Ekonomist Selçuk Geçer ekonomi politikaları hakkında açıklamalarda bulundu. Son açıklamalarında uyarıcı açıklamalar yapan Selçuk Geçer’in bu açıklamaları oldukça dikkat çekti. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarında şu cümleleri kullandı: Süper Bono gelme ihtimalini görmediğini fakat bu tür konuşmalar gelmeye devam ederse he an torbanın içinden bir sürpriz çıkacağını belirtti. Konuşmalarına uyarak devam eden Selçuk Geçer, dikkatli olun dedi. Torbadan bir tavşan çıkabileceğini söyleyen Selçuk Geçer, öyle bir ürün çıktığında dolar kurunun düşeceğini ama yıl sonunda ciddi bir hala geleceğini belirtti.

Ekonomist Selçuk Geçer, enflasyonun kontrol altına alınıyormuş gibi görünse de sonrasında yükseleceğini belirtti. Bir gece yarısı operasyonuyla dolarda bir geri çekilme olabileceğini söyledi. 16 seviyelerinden 14.80 seviyelerine bir gevşeme olacağını belirtti ve umarım böyle bir hata yapmazlar dedi. 

Dolar Hakkında Önemli Açıklamalar Yapan Selçuk Geçer’den Uyarılar Da Geldi

Dolar Hakkında Önemli Konulara Değindi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların sabitlenmeyeceğini ve el koyulmayacağını söyledi. Ardından dolarda agresif hareketlerin olmadığını olmazsa süper bono diye bir şey yapmayacaklarını işaret etti. 18 Aralık sürecindeki gibi hissettiğini ve o zamanın 18 seviyesiyle şimdikinin aynı olmadığını söyledi. Bu seviyelerde süper bono açıklaması yaptıkları zaman dikkatli olunmasında fayda olduğunu söyledi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarına şu şekilde devam etti: enflasyon korumalı gelirse onu iyi okumak gerektiğini belirtti. 1 yıllık vade ile girin diyeceklerini ve enflasyon 20 düşerse paranın eriyeceği anlamına geldiğini ifade etti. Süper Bono veya enflasyon korumalı çıktığı zaman doların 16’da 14’e düşeceğini sonra da kademe kademe yukarıya eğilimin devam edeceğini belirtti.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Açıklamalar ekonomistin görüşleridir.

Dolar Hakkında Önemli Konulara Değindi

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış