26 Mayıs 2022 13:41 Güncelleme : 26 Mayıs 2022 13:41

Selçuk Geçer Merkez Bankası’nda Operasyon Var Dedi! Doları Altını Olanları Uyardı Şimdi Mahvolduk!

Selçuk Geçer Merkez Bankası’nda Operasyon Var Dedi! Doları Altını Olanları Uyardı Şimdi Mahvolduk!

Altın ve dolar kuru hakkında yaptığı net açıklamalar ve doğru tahminlerle milyonlarca yatırımcının en güvendiği isimlerden biri olan Selçuk Geçer, şimdilerde vatandaşları korkutan gelişmeleri gün yüzüne çıkardı. Ünlü ekonomist, Merkez Bankası'nın çok büyük bir operasyon içerisinde olduğunu belirterek korkutan bir tablo çizdi. İşte, Selçuk Geçer tarafından açığa çıkarılan Merkez Bankası'nın son hamlesine dair merak edilen tüm detaylar.

Milyonlarca yatırımcının dolar ve altın kuru adına yakından takip ettiği ünlü ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Piyasalara dair en net açıklamaları yaptığı bilinen ünlü ekonomist, Merkez Bankası tarafından yeni bir operasyonun yapıldığını aktardı.

Resmi Twitter hesabı üzerinden gündeme dair son gelişmeleri vatandaşlarla paylaşan Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde milyonları şok eden açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü ekonomist, Merkez Bankası’nın çok yanlış bir adım attığını belirterek, ‘’Umarım yalandır.’’ ifadelerini kullandı. İşte, Selçuk Geçer tarafından açıklanan ve vatandaşları korkutan son gelişmelere dair merak edilen tüm detaylar. 

Selçuk Geçer Merkez Bankası’nın Gerçekleştirdiği Operasyonu Açıkladı!

Altın kuru hakkında her geçen gün yeni bilgiler paylaşan Selçuk Geçer, şimdilerde Merkez Bankası tarafından doların düşürülmesi amacıyla atılan bir adımı gözler önüne serdi. Ünlü ekonomist, piyasa liderlerinden aldığı bilgilere göre Merkez Bankası’nın doların düşüşe geçmesi için altın rezervlerini harcamaya başladığını açıkladı.

Bu haber, yurt genelinde büyük bir panik yaratırken Merkez Bankası’nda dolar ve TL rezervlerinin bittiği tartışmalarını da gözler önüne serdi. Ünlü ekonomist, korkutan tabloyu açığa çıkarırken bunların daha iyi günlerimiz olduğuna da vurgu yaptı.

Selçuk Geçer Merkez Bankası’nın Gerçekleştirdiği Operasyonu Açıkladı!

Selçuk Geçer Twitter Hesabı Üzerinden Flaş Açıklamalarda Bulundu!

Piyasalara dair en net bilgileri paylaştığı bilinen Selçuk Geçer, Twitter hesabı üzerinden Merkez Bankası’nın İngiltere Merkez Bankası rezervlerinde yer alan 25 milyar dolar tutarında altının satışını gerçekleştirdiğini söyledi. Ünlü ekonomist, ‘’Merkez Bankası’nın Londra’da bulunan rezervlerden 25 milyar dolar değerinde altın sattığı iddia ediliyor. Umarım ortaya çıkan haberler yalandır. Ayrıca son kalan rezervlerden de bahsetmek gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın 13 Mayıs tarihinde net rezervlerinde 3,5 milyar düşüş yaşandığı ve 11,5 milyar seviyesine indiği açıklanmıştı. Bu durum, yaşanan gelişmelerin devam etmesi halinde çok kötü sonuçlar doğuracak gibi duruyor.’’ ifadelerini kullandı. 

Selçuk Geçer Twitter Hesabı Üzerinden Flaş Açıklamalarda Bulundu!

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış