15 Aralık 2022 05:32 Güncelleme : 15 Aralık 2022 05:32

Şenol Güneş o yıldız ismi bu kez affetmedi! Disipsinsizlik kadrodan kovdurttu

Şenol Güneş o yıldız ismi bu kez affetmedi! Disipsinsizlik kadrodan kovdurttu

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Süper Toto Süper Lig’e bir süre ara verildi. Beşiktaş çalışmalarına devam ederken transfer dönemi içinde hazırlıklar yapılıyor. Beşiktaş'ta disiplinsizlik nedeniyle sık sık gündeme gelen o futbolcu kara listeye alındı. Şenol Güneş yıldız futbolcunun üzerine çizdi. İşte konu hakkındaki detaylar…

Yeni sezona Valerien Ismael'le giriş yapan Beşiktaş, peş peşe kötü sonuçlar ile dönünce Fransız çalıştırıcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Deneyimli teknik direktör Şenol Güneş ile yeniden bir araya gelen Beşiktaş, 12. haftada Ümraniyespor’u 5-2 yenerken Galatasaray'a ise 2-1 mağlup oldu. Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'i ara verilirken Karakartal ise Antalya'da çalışmalarına devam ediyor. Ara transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş'ta yer alacak yeni isimler de merak konusu oldu. Bunun yanı sıra takımdan ayrılacak olan isimler de belli oldu. İşte konu hakkındaki detaylar…

YILDIZ FUTBOLCUYA AYRILIK ŞOKU

Beşiktaş'ta yer alması beklenen oyunculardan birisi Valentin Rosier olurken ortaya atılan iddialar ise herkesi şaşırttı. Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş yönetimine vermiş olduğu rapor da iyi bir teklif gelmesi durumunda satılmasını istediğini aktardı.

Valentin Rosier

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Sağ bek olarak görev alan yıldız futbolcu için alınan karar herkesi şaşırttı. Şenol Güneş'in disiplinsiz olması nedeniyle ünlü futbolcuyu beğenmediği iddiaları da gündeme geldi. Şenol Güneş'in vermiş olduğu rapordan sonra futbolcu için izlenecek yol da merak konusu oldu.

Sergen Yalçın döneminde şampiyonlukta büyük bir Payı bulunan Rosier için Sporting Lizbon kulübüne 4 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli ödendi.

Valentin Rosier Beşiktaşa veda ediyor

SAĞ BEK GÖNDERİLECEK

26 yaşındaki Fransız futbolcu Beşiktaş'ta sağ bek olarak görev alıyor. Belirlenen rakama göre sağ Beke satılmasından çok zor bir ihtimal olduğu düşünülüyor. Yönetimin en az zararla Rosier'in satışını gerçekleştirmesi durumunda transfer çalışmalarının daha hızlı ilerleyeceği söyleniyor.

Ocak ayında gerçekleştirilecek olan ara transfer döneminde Beşiktaş'ın Hareketli bir süreç yaşayacağı söyleniyor. Bu sezon içerisinde toplam 13 Maçta görev alan Valentin Rosier’in 1 gol ve 2 asistlik performansı bulunuyor.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

1 Yorum Yapılmış
  1. Celal taş

    Hoca bu adam bulunmaz böyle bir Beşiktaşlı adam asla gönderilmez

    13-12-2022 00:19