12 Mayıs 2022 22:58 Güncelleme : 12 Mayıs 2022 22:58

Serenay Sarıkaya'dan Takıntılı Hayranı İle İlgili Şok Edici Gerçek! O Kişi Hakkında 3 Yıla Kadar Hapis...

Serenay Sarıkaya'dan Takıntılı Hayranı İle İlgili Şok Edici Gerçek! O Kişi Hakkında 3 Yıla Kadar Hapis...

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda takıntılı hayranı ile ilgili şok edici iddialar ile gündemimize gelmesinin ardından dava açtığı belirterek dikkatleri üzerine çekmişti. Tayfur Demirtaş isimli hayranı Seranay Sarıkaya’ya tehdit ve küfürler savurması üzerine ünlü oyuncu KADES uygulaması ile yardım istedi.

Serenay Sarıkaya ile ilgili önemli gelişmelerin gündemimizde ki yerini alması üzerine ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya takıntılı hayranı için 3 yıla kadar hapis istemiş ile dava açtı. Dava ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelmesinin ardından dikkatleri üzerine çeken ünlü isim ağır küfürler ve tehditlere maruz kalması üzerine Kades uygulaması üzerinden yardım istediği ortaya çıktı. Tayfur D.’ın bu durumu fark etmesi üzerine oradan uzaklaştığı ve kaçtığı öne sürülerek dikkatleri üzerine çekti. Polis ekibi gerekli çalışmalar da bulunması üzerine Serenay Sarıkaya’nın takıntılı hayranının Tayfur Demirtaş olduğunu belirlemesi ile iddialar doğrulandı. İşte, Dava sonucu ile ilgili detaylar…

Takıntılı Hayranı Gözaltına Alındı

Serenay Sarıkaya’nın şikayeti üzerine polis ekipleri gerekli çalışmaları sürdürürken Tayfur Demirtaş’ı göz altına aldığına dair önemli açıklamalar da bulundu. Serenay Sarıkaya uğradığı taciz ve tehditler sonrasında hemen dava açarak gündemimizde ki yerini aldı. Serenay Sarıkaya avukat İsmail Filiz aracılığı ile şikayette bulunarak takıntılı sapığının gerekli cezayı alması için büyük çaba gösterdi. Ünlü oyuncu Tehdit ve kişilerin huzur ve sükununu bozma suçları ile gündemimizde ki yerini almasının ardından 3 yıla kadar hapis istemiyle dikkatleri üzerine çekti. Tayfun Demirtaş’ın bu şikayetler sonrasında göz altına alınarak nöbetçi mahkemeye devredildi. Daha sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde göz altına alındığı ortaya çıktı.

Takıntılı Hayranı Gözaltına Alındı

Serenay Sarıkaya Açıkladı

Ünlü ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya uzun zamandır bu takıntılı kişiyle uğraştığını belirtmesi ile adeta güne damgasını vurdu. Serenay Sarıkaya ‘’Başkalarının da canı yanmasın diye hemen davacı oldum’’ ifadelerini kullanması dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu bu hareketi ve açıklamaları ile birçok destekçisini arkasına alarak adaletin yerini bulması için umut beslemeye başladı. Serenay Sarıkaya ‘’Bu tarz insanların dışarıda dolanmaması gerekiyor. Varlıkları dahi tehdirkar’’ diyerek duygularını açıkladı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış