20 Haziran 2022 22:02 Güncelleme : 20 Haziran 2022 22:02

Serenay Sarıkaya ve Murat Evirgen Yakalandı! Arkadaşız Diyorlardı İşin Aslı Başka Çıktı Görünce Ağzınız Açık Bakacaksınız

Serenay Sarıkaya ve Murat Evirgen Yakalandı! Arkadaşız Diyorlardı İşin Aslı Başka Çıktı Görünce Ağzınız Açık Bakacaksınız

"Biz arkadaşız" dediler! Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen, Mikanos'ta ciddi şekilde yakalandı! Reklam anlaşmalarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Güzel oyuncu, gittiği Bvlgari markasının daveti üzerine nihayet Fransa'ya ayak bastı.

Paris'i gezen ve altını üstüne getiren 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Serenay Sarıkaya’nın Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hep arkadaş olduklarını söyleyen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen, Mikonos'ta görüntülendi. Gençliğin en sevilen isimlerinden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, her hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Özellikle son yıllarda özel hayatıyla ön plana çıkıyor. Son olarak teknik direktör Umut Evirgen ile ismi geçen Sarıkaya bir süredir ortalarda görünmemişti. Yaza peş peşe aldığı reklam anlaşmalarıyla hızlı başlayan Serenay Sarıkaya, her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Serenay Sarıkaya ve Murat Evirgen’i Yakalatan Fotoğraf Gündem Oldu

Sosyal medya hesaplarında her anını paylaşan Serenay Sarıkaya’nın yaptığı son paylaşımdaki detay takipçilerin dikkatini çekti. Bu paylaşımda kot pantolon, ceket ve tüylü yeşil terlikleri ile yaptığı kombin ile dikkat çekti. “Yaz sıcağında bu terlik neyin nesi” diye tepkilere neden olmuştu. Ardından derin yırtmaçlı göz alıcı bir elbise ile tekrardan paylaşım yaptı. Bu fotoğraf ile herkesi büyüleyen Serenay Sarıkaya iltifat yağmuruna tutuldu.

Serenay Sarıkaya ve Murat Evirgen’i Yakalatan Fotoğraf Gündem Oldu

Yunanistan’da Böyle Yakalandı

Yaz mevsiminin henüz başlarındayken aldığı teklifler ve yaptığı anlaşmalar ile adından söz ettiren Sarıkaya, bu sefer yeni bir proje için Fransa’ya gitti. Güzel kombinleriyle çektiği fotoğrafları paylaşmayı ihmal etmedi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Umut Evirgen ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya objektiflere yakalandı. Beachte görüntülenen çiftin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Genç çift, partide şarkılara eşlik edip doya doya eğlenirken kameralara yansıdı. İlişkilerini inkâr edip “arkadaşı” deseler bile bu samimi halleri bu sözleri doğrulamaya engel oldu. Mutlu ve neşeli halleriyle “acaba sevgililer mi” sorusunu akıllara getirdiler.

Yunanistan’da Böyle Yakalandı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış