28 Haziran 2022 23:27 Güncelleme : 28 Haziran 2022 23:27

Seversin Dizisi Tolga, Sevgilisiyle Herkesi Şaşkına Çevirdi! Kim Olduğunu Gören Yok Artık Diyor

Seversin Dizisi Tolga, Sevgilisiyle Herkesi Şaşkına Çevirdi! Kim Olduğunu Gören Yok Artık Diyor

Seversin dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alan Burak Yörük’ün sevgilisi görenlerin ağzını açık bıraktı. Sosyal medyaya damgasını vuran pozlarla tüm dikkatleri üzerine çeken sevgilisini görünce çok şaşıracaksınız. İddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Burak Yörük’ün sevgilisi kim?

Romantik komedi dizileri arasında yerini alan Seversin dizisi yakın zamanlarda ekranlarda yayınlanmaya başladı. 4 bölümdür ekranlarda olan dizinin başrol oyuncularında İlayda Alişan ve Burak Yörük bulunuyor. Yaz dönemine damgasını vurmaya hazırlanan bu dizi yayınlandığı ilk günden itibaren oldukça ilgi gördü. Gündeme damgasını vuran Burak Yörük’ün sevgilisi de oldukça merak edildi. Sosyal medyada her paylaşımı yakından takip edilen Burak Yörük’ün sevgilisi, iddialı pozlarıyla gündemde yerini aldı. İşte Burak Yörük’ün sevgilisi…

Burak Yörük’ün Sevgilisi Tuana Yılmaz İddialı Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Ekranlarda başarılı oyunculuğuyla yer alan Burak Yörük yeni dizisiyle gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor. Seversin dizisinde İlayda Alişan ile başrolleri paylaşan ünlü ismin sevgilisi de sosyal medyaya damgasını vuruyor. Sosyal medyada paylaştığı her fotoğrafı oldukça konuşulan Burak Yörük’ün sevgilisi Tuana Yılmaz, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

İddialı pozları ve güzelliğiyle sosyal medyanın yakından takip edilen isimleri arasında yer alan Tuana Yılmaz’ın her fotoğrafı oldukça konuşuluyor. Burak Yörük ile olan fotoğrafları da oldukça ilgi görüyor. Son paylaşımlarında iddialı pozlar veren Tuana Yılmaz yine sosyal medyayı derinden salladı.

Burak Yörük’ün Sevgilisi Tuana Yılmaz İddialı Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Burak Yörük Yeni Dizisi Seversin İle Yaz Dönemine Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Dede Korkut Hikayeleri, Şeytan, 20 dakika, Dayan Yüreğim, Ben Onu Çok Sevdim, 4N1K İlk Aşk, Baraj, Aşk Mantık İntikam, Perde ve son olarak Seversin dizilerinde rol alan Burak Yörük başarılı oyunculuğuyla sık sık gündemde adından bahsettiriyor. Yaz dönemine damga vurmaya hazırlanan Seversin dizisiyle ekranlara gelen Burak Yörük başrolü İlayda Alişan ile paylaşıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgi gören bu dizi 4 bölüm ekranlarda yayınlandı. Yaz döneminin favori dizileri olmaya hazırlanan Seversin dizisinin yeni bölümü şimdiden merakla bekleniyor.

Burak Yörük Yeni Dizisi Seversin İle Yaz Dönemine Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış