2 Ağustos 2022 20:02 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 20:02

Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia! Sevgilisi Meedo ile hamile olduğu için mi barıştı?

Şeyma Subaşı hakkında bomba iddia! Sevgilisi Meedo ile hamile olduğu için mi barıştı?

Şeyma Subaşı deli dolu hayatına devam ediyor. Mısırlı sevgilisi Milyarder Mohammed Alsaloussi barıştığı iddialarına yanıt vermeyen Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile yine rahat durmadı.

Acun Ilıcalı ile evlenmeden önce sıradan bir hayat yaşayan Şeyma Subaşı şimdilerde herkesin isteyebileceği rüya gibi bir hayatın içerisinde, özellikle de Acun Ilıcalı'yla yolları ayırdıktan sonra sansasyonel hayatını sosyal medya da yaşayan ve özellikle de takipçileri ile bunu paylaşan ünlü isim Mısırlı sevgilisi Milyarder Mohammed Alsaloussi ile birlikte uzun süreli bir aşk yaşamıştı.

Mısırlı sevgilisi ile barıştı mı?

İkilinin yaşamış olduğu bu çarpışık ilişki ile alakalı çok fazla dedikodu ortaya atıldı. Özellikle de son dönemde bu iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatı son derece karışık Mısırlı Milyarder sevgilisi ile birlikte enteresan bir hayata sahip. İkili bir dargın bir barışık ilişkilerini hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yaz Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifi almış ve bu teklifi kabul etmişti.

Mısırlı sevgilisi ile barıştı mı?

Hamile olduğu iddia edildi

Hamile olduğu iddiaları ile alakalı açıklamalar gerçekleştiren Şeyma Subaşı bu konuların tamamını ya da anlamış ve daha sonrasında sevgilisiyle ayrılık kararı almıştı. Ancak Mısırlı sevgilisiyle tekrardan barışan ve Instagram'da paylaşmış olduğu pozlarla dikkatleri üzerine çeken subaşı'da hayatını herkesin içerisinde yaşamayı çok seviyor. Bu konuyla alakalı ortaya büyük bir iddia daha atıldı. Daha önce hamile olduğunu ve özellikle de bebeğini stresten dolayı kaybettiğini söyleyen Şeyma Subaşı Milyarder Mohammed Alsaloussi ile birlikte olup olmadığına dair resmi bir açıklama gerçekleştirmiyor. Ancak sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla barıştık imajı da veriyor.

Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı 1990 yılında Samsun'da doğdu. Onun ünlü olmasını sağlayan program Var Mısın Yok Musun olmuştu. Özellikle de o dönemlerde estetiksiz halleri ile dikkat çeken ünlü iyisin televizyon programcısı Acun Ilıcalı ile evlenmiş ve bir kız çocuğu sahibi olmuştu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış