13 Ağustos 2022 10:22 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 10:22

Şeyma Subaşı kendine hakaret eden takipçilerine acımadı mahkemeye verdi! Bakın o kişilere ne yapıldı

Şeyma Subaşı kendine hakaret eden takipçilerine acımadı mahkemeye verdi! Bakın o kişilere ne yapıldı

Şeyma Subaşı bu sefer kendisine hakaret eden 5 takipçisine acımadı ve mahkemeye verdi. Uzlaşmayı reddeden Şeyma Subaşı, soluğu mahkemede aldı. Peki, Şeyma Subaşı’nı sinirlendiren takipçileri ne yazdı?

Gündemde sık sık özel hayatıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı, bu sefer de kendisine hakaret eden takipçileriyle gündeme geldi. Şeyma Subaşı’nın fotoğraflarını kullanan birçok sosyal medya hesabı kendisini rahatsız etti ve bu hesapları ihbar etti. Bu hesaplarda paylaşılan içeriklerden rahatsız olan Şeyma Subaşı, montajlı çıplak fotoğraflardan ve ağır hareketleri görünce soluğu mahkemede aldı. Bu hesapları kullanan kişilerin tespit edilmesini ve cezalandırılmasını isteyen Şeyma Subaşı, bu sefer takipçilerine acımadı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Şeyma Subaşı bu hesapları ihbar etti

Şeyma Subaşı kendisiyle ilgili sık sık hakaret ve montajlı fotoğraflar yayınlayan birçok sosyal medya hesabını ihbar etti. Bu hesapları kullanan kişilerin tespit edilmesini ve cezalandırılmasını isteyen Şeyma Subaşı, bu kişilere dava açtı. Emniyet güçlerinin incelemelerinin ardından sosyal medya hesaplarını yöneten kişilerin kimlikleri tespit edildi. Bu incelemenin ardından kadınların evinde dijital materyallere de el konuldu. Sosyal medya hesaplarından Şeyma Subaşı’na ağır hakaretler eden bu kadınlar birçok hesap açtıklarını ve bu hesaplara aynı dijital materyallerden girdikleri de öğrenildi.
Şeyma Subaşı hakkında birçok kez hakaret paylaşımı yapan bu kişilerin hesaplarının bilgileri ve şifrelerinin olduğu notlar da ortaya çıktı. Şeyma Subaşı’nın şikayetinin ardından kendisine hakaret eden; İlknur R., Yeşim N., Cansın K., Yazgülü T. ve Pınar K. adlı kadınların iş birliği içinde oldukları ve ‘hakaret” suçu işledikleri iddiasıyla birlikte dava açıldı. Bu 5 şüpheli kadın Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacaklar.

Şeyma Subaşı bu hesapları ihbar etti

Şüpheliler iş birliği içindeler

Şeyma Subaşı hakkında birçok sosyal medya hesabı açan ve montajlı fotoğraf paylaşan bu 5 şüpheli ‘hakaret’ suçundan yargılanacaklar. Şeyma Subaşı’na birçok kez hakaret eden bu kadınların iş birliği içinde oldukları ve birden fazla sosyal medya hesabı açtıkları da ortaya çıktı. 

Şüpheliler iş birliği içindeler

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış