27 Kasım 2022 08:32 Güncelleme : 27 Kasım 2022 08:32

SGK'dan maaş alanlara ödenecek promosyon belli oldu! O Kamu bankası kasım ayı sonuna kadar ödeyecek

SGK'dan maaş alanlara ödenecek promosyon belli oldu! O Kamu bankası kasım ayı sonuna kadar ödeyecek

tutarlarını paylaştı. Milyonlarca vatandaşlar için yapılan ödemeler, kasım ayında da devam ederken, kamu bankası emekli maaşı alan vatandaşlar için 5 bin TL’lik promosyon ödemesi yapacak.

Gündemde yer alan promosyon ödemeleri, kasım ayının bitmesine son günler kala yine gündem oldu. Kamu bankası ek ödeme 
Emekli promosyon ödemeleri hız kesmeden devam ederken, kasım ayının bitmesine az bir süre kala kamu bankası ek ödeme tutarlarını açıkladı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kasım ayı sonuna kadar ödeme yapılacak

2018 yılından bu zamana kadar yürürlükte olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) maaş ödemeleri protokolü, gündemde yer alırken, bankalar ile SGK arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında alt limiti belirlenen ödemeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özel bankalar ve kamu bankaları arasında emekli promosyon yarışı devam ederken, özel bankalar promosyon ödemelerini 10 bin TL’ye kadar yükseltti.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü ile belirlenen tutarların dışına çıkmayan kamu bankaları, 1 Kasım 2022 tarihinde güncellenen protokol ile birlikte yeni ek ödeme tutarlarını paylaştı. Açıklama yapan kamu bankaları arasında Vakıfbank da bulunuyor. Vakıfbank, ay sonuna kadar başvuruların yapılabileceğini ve yeni promosyon kampanyası kapsamında detayları açıkladı. Peki, Vakıfbank güncel emekli promosyon tutarları ne kadar? Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri kapsamında başvuru detayları nelerdir? Emekli promosyon kampanyasına nereden başvuru yapılır?

Kasım ayı sonuna kadar ödeme yapılacak

Vakıfbank emekli promosyon kampanyası

Vakıfbank, Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında belirlenen ek ödeme tutarlarını açıkladı. Banka, yeni müşterilerine SGK maaşları doğrultusunda ödeme yapacağı tutarlar şu şekildedir;

  • 3.500 TL’ye kadar maaş alan vatandaşlara; 3.000 TL,
  • 3.500 TL ila 7.499 TL arasında maaş alan vatandaşlara; 3.500 TL,
  • 7.500 TL ila 9.999 TL arasında maaş alan vatandaşlara; 4.500 TL,
  • 10.000 TL ve üzerinde maaş alan vatandaşlara da; 5.000 TL ödeme yapılacağı belirtiliyor.

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri kampanyasına bankanın mobil uygulamasından, ATM’lerden, internet bankacılığından, banka şubelerinden ya da e-Devlet üzerinden başvuru yapılmaktadır. 

Vakıfbank emekli promosyon kampanyası

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış