11 Şubat 2022 14:30 Güncelleme : 11 Şubat 2022 12:42

Sihirli Annemin Ceren'i ve Caner Turp Boşanma Kararı Almışlardı! Boşanmanın Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı! Nedeni Şok Etti!

Sihirli Annemin Ceren'i ve Caner Turp Boşanma Kararı Almışlardı! Boşanmanın Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı! Nedeni Şok Etti!

Daha önce Sihirli Annem dizisiyle tanınan Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp açıkladıkları boşanma kararı ile herkesi şok etti. Boşanma nedenleri ise herkes tarafından merak edilmişti. Sebebi ortaya çıktı. İşte haber hakkında tüm detaylar!

Sosyal Medyadan Duyurdular!

Bir dönem Sihirli Annem dizisinde Ceren rolüyle tanınan oyuncu Gizem Güven, futbolcu eşi Caner Turp ile boşanma kararı aldıklarını açıklamasıyla tüm hayranları büyük şok yaşadı. 10 yıldır sevgili olan çift, 17 ay önce dünya evine girerek hayatlarını birleştirmişlerdi. Gizem Güven ve Caner Turp'un sosyal medya üzerinde yaptıkları ortak bir paylaşımla boşanma haberlerini kısa bir yazıyla duyurmuşlardı. Bu duruma hala inanmayan hayranları, sevilen çifti soru yağmuruna tuttular. Kısa açıklamadan sonra sessiz kalmayı tercih eden Gizem Gücen ve Caner Turp bir açıklamada bulunmamayı tercih etmişlerdi. Fakat ortaya çıkan boşanma nedenlerindeki iddia herkesi şaşırttı. 

Sosyal Medyadan Duyurdular!

Saygımız Baki!

Sosyal medya adreslilerini aktif olarak kullanan Gizem Güven ve Caner Turp, ilişkilerini noktaladıkları, sevenlerine sosyal medya üzerinden duyurdular. Ortak karar alınarak yaptıkları açıklamada fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve sayı çerçevesi içerisine bu kararı aldıklarını belirttiler. Ayrıca 'evliğimiz bitse de saygımız baki' diyen Gizem Güven ve Caner Turp çifti, henüz yeni evli olmalarını nedeniyle boşanma kararı ardındaki neden hayranları tarafından merak konusu oldu. Evlenmeden önce 10 yıllık ilişki yaşayan ve bu süre sonunda mutluluğa adım atan çiftten gelen haberler sevenlerini de yıkılmasına neden oldu. Hayranlarından destek mesajları alan Gizem Güven ve Caner Turp henüz sosyal medya üzerinden birbirleriyle olan fotoğrafları henüz kaldırmadı.

Saygımız Baki!

Nedeni Ortaya Çıktı!

Birbirine çok yakıştırılan çiftin ayrılma nedenleri konusunda bir iddia sosyal medyada çok konuşuldu. Ayrılık konuda kısa bir açıklama yapılsa da ortaya çıkan iddialar sosyal medyayı salladı. Gizem Güven ve Caner Turp arasında bebek nedeniyle bir anlaşmazlık olduğu duyuldu. Bazı iddialara göre Caner Turp'un bebek istediği, Gizem Güven'in ise bu konuya sıcak bakmayarak oyunculuk hayatına bir süre devam etmek istediği öne sürüldü. Çiftin fikir ayrışmazlıkları nedeniyle ayrılma kararının konusunun da bebek meselesi olduğu ortaya çıktı. Zor bir dönem yaşayan Gizem Güven ve Caner Turp, ilişkileri hakkında son kararlarını yine sosyal medya üzerinden açıklama yaparak duyuracaklar. 

Nedeni Ortaya Çıktı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış