28 Temmuz 2022 14:32 Güncelleme : 28 Temmuz 2022 14:32

Sinan Akçıl’la boşanan Burcu Kıratlı o pozlarla olay oldu! Boşanmanın acısını öyle bir çıkardı ki bikinisiyle deniz sefası yaptı

Sinan Akçıl’la boşanan Burcu Kıratlı o pozlarla olay oldu! Boşanmanın acısını öyle bir çıkardı ki bikinisiyle deniz sefası yaptı

Geçtiğimiz aylarda Sinan Akçıl ile kısa bir evlilik süreci yaşayarak adından sıklıkla söz ettiren Burcu Kıratlı, şimdilerde tatil pozlarıyla da herkesi şaşırtmayı başardı. Boşanma sürecinden sonra sosyal medya paylaşımlarıyla resmen yürekleri hoplatan ünlü isim, milyonlarca hayranının taktirini topladı. İşte, Burcu Kıratlı’nın nefes kesen o pozlarına dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en sevilen isimleri arasında gösterilen Burcu Kıratlı, kariyerindeki başarılarının yanı sıra aşk hayatıyla da magazin gündemini karıştırmaya devam ediyordu. 2018 yılında sanatçı Sinan Akçıl ile gözlerden ırak bir şekilde Amsterdam’da dünya evine giren ünlü isim, kısa bir süre sonra boşandığını açıklamıştı.

2021 yılında ikinci kez evlenme kararı alarak kısa bir süre sonra yine mahkemenin yolunu tutan ünlü çift, şimdilerde farklı yaşantılar sürüyorlardı. Özellikle Burcu Kıratlı tarafından ayrılığın arifesinde paylaşılan o cesur görüntüler, milyonlarca kişiye ‘’Ayrılık yaramış!’’ yorumunu yaptırdı. İşte, Sinan Akçıl’ın eski sevgilisi Burcu Kıratlı tarafından paylaşılan olay pozlara dair merak edilen tüm detaylar.

Burcu Kıratlı tatilden paylaştığı gönderilerle herkesin yüreğini hoplatmayı başardı!

Son yıllarda her adımı olay olan isimlerden Burcu Kıratlı, şimdilerde yoğun geçen kış sezonunun yorgunluğunu tatilde atıyordu. Bodrum’da objektiflere yakalanan ünlü isim, Türkbükü’nde yer alan bir kafede yeşil bikinisiyle resmen nabızları yükseltti.

Önce denizden çıkan daha sonra şezlongda uzun süre güneşlenen Burcu Kıratlı, kusursuz fiziğiyle resmen arzı endam etti. Ünlü ismin o görüntüleri, kısa süre içerisinde magazin gündemini çalkalarken birçok kişiden de övgü dolu yorumlar aldı. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, Burcu Kıratlı’nın o pozlara dair nasıl bir açıklama yapacağını dört gözle beklemeye başladı.

Burcu Kıratlı tatilden paylaştığı gönderilerle herkesin yüreğini hoplatmayı başardı!

Sosyal medya Burcu Kıratlı’nın paylaşımlarıyla adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Burcu Kıratlı, şimdilerde tatilden paylaştığı cesur pozlarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Birçok kullanıcı, başarılı oyuncunun Sinan Akçıl’dan sonra çok cesur görüntüler paylaştığını ifade ederken kusursuz fiziğinden övgüyle bahsetmeyi de ihmal etmediler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Burcu Kıratlı tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı. 

Sosyal medya Burcu Kıratlı’nın paylaşımlarıyla adeta sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış