18 Mayıs 2022 23:19 Güncelleme : 18 Mayıs 2022 23:19

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Bebeklerinin İsmini Açıkladı! Duyanlar Bu İsim Eskide Kaldı Dedi Bakın Bebeklerinin Adı Ne Olacak?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Bebeklerinin İsmini Açıkladı! Duyanlar Bu İsim Eskide Kaldı Dedi Bakın Bebeklerinin Adı Ne Olacak?

Sanat dünyasının sevilen çiftlerinden biri olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, 2016 yılında dünya evine girmişti. Çiftin güzel evliliklerinden 2020 yılında Lalin adlı bir kızları oldu. Çiftin ikinci kızlarına verecekleri isim de oldukça merak edilenler arasında yerini aldı.

2020 yılından sonra Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Çiftin ilk çocuklarına Lalin ismini vermesinin ardından ikinci çocuğunun isminin ne olacağı da heyecanla bekleniyordu. Çiftin ikinci çocuğunun ismini duyanlar çok şaşırdı. Sosyal medyada çiftin çocuklarına vereceği isim konuşulurken, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu anne-baba olmanın keyfini çıkarıyorlar.

Merakla Beklenen İsim


Başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve oyuncu eşi Sinem Kobal çiftinden sevindirici haber geldi. Çift, 2020 yılından sonra ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. İlk çocuğunu yetiştirirken uzun süre setlerden uzak kalan Sinem Kobal ikinci kez anne oldu. Çiftin ikinci çocuklarının ismi ne olacak?
Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuklarının ismini eşi Sinem Kobal’ın koyacağını ifade etmişti. Bu ifadelerden sonra gözler Sinem Kobal’a çevrildi. Sosyal medyada oldukça merak edilen bu isim duyanları şaşırttı. Kızlarının ismi merakla ve heyecanla beklenirken gelen isim hayranlarını şaşırttı ve oldukça beğenildi.

Merakla Beklenen İsim

İşte O İsim


Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Lalin isminde daha önceden bir çocukları olmuştu. Sinem Kobal, Lalin’i yetiştirmek için uzun bir süre setlerden uzak durdu. Setlere dönüşü merakla beklenirken çiftten ikinci bir çocuk haber daha gelmişti. İkinci çocuklarının da kız olacağını duyuran çift, bu sefer ismin ne olacağı konusunda hayranlarını düşündürdü.
Merakla beklenen işte o isim Leyla oldu. Leyla ismini duyan hayranları sosyal medyada bu ismi beklemediğini, eski zamanlarda kullanıldığını ifade etti. Diğer bir taraftan oldukça beğenilen Leyla isminin Lalin’e çok uyduğunu söylediler. 2020 yılından sonra tekrar anne ve baba olan çiftin ikinci çocuklarının isminden sonra kendisi de çok merak edilenler arasında.

İşte O İsim

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış