22 Aralık 2022 12:29 Güncelleme : 22 Aralık 2022 12:29

Şişli'de mahalleli ile kâğıt toplayıcılar birbirine girdi! Sopalar, kürekler havada uçuştu!

Şişli'de mahalleli ile kâğıt toplayıcılar birbirine girdi! Sopalar, kürekler havada uçuştu!

Şişli'de yaşanan olayda daha öncesinde otel olarak kullanılan boş binadaki hurdaları almak isteyen kâğıt toplayıcılarıyla mahalleli arasında gerginlik yaşandı. Kâğıt toplayıcılar yanlarında bulunan demir sopalar ve küreklerle mahalleliye saldırdı. İşte tüm detaylar...

Şişli'de daha önce otel olarak kullanılan boş binaya ait hurdaları almak isteyen kağıt toplayıcılarıyla mahalle sakinleri arasında tartışma çıktı. Kağıt toplayıcıları, yanlarında getirdikleri demir sopalar ve kürekle kendilerine tepki gösteren mahalle sakinlerine saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Olay, dün saat 17.45 sıralarında Merkez Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kağıt toplayıcıları, daha önce otel olarak kullanılan boş binanın önündeki hurdaları almak istedi. Çevre sakinleri kağıt toplayıcılarına tepki gösterdi. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Kağıt toplayıcıları, yanlarında getirdikleri demir sopalar ve kürekle mahalle sakinlerine saldırdı. Mahalle sakinleri, bir apartmana girerek polisin gelmesini bekledi. Kağıt toplayıcıları, daha sonra hurdaları da alarak hızla olay yerinden uzaklaştı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.  Polis ekipleri kaçan kağıt toplayıcılarını bulmak için çalışma başlattı.

 


Etiketler

Gündem   İstanbul  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış