16 Mayıs 2022 21:29 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 21:29

Sıvıyağ, Un, Beyaz Peynir İçin Bu Hafta Markete Gidecekler Dikkat! 100 Lira İndirimle Alışveriş Yapabileceksiniz

Sıvıyağ, Un, Beyaz Peynir İçin Bu Hafta Markete Gidecekler Dikkat! 100 Lira İndirimle Alışveriş Yapabileceksiniz

Bugünlerde uygun fiyatlara alışveriş yapmak imkansız hale gelmişken bir de yaptığımız alışverişin üzerine belirli tutarda indirim hakkı alabiliyor olmak ne kadar mucizevi bir şey değil mi? Örneğin 400 lira market alışverişi yaptığımızda 100 liralık indirim almayı kim istemez ki? İşte kampanyanın ayrıntıları.

Günümüzün en büyük problemlerinden bir tanesi de mutlaka uygun fiyatlı ürün bulamıyor olmaktır. Kendimizden hesap edelim, örneğin her ay yapılan market alışverişi için harcanılan tutar bugünlerde en düşük 600 lira ile bin 500 lira arasında oluyor. Kimi haneler 500 lira harcayabiliyorken kimi haneler ise bin 500 liraya kadar rahatlıkla market alışverişi yapıyor. Peki, yaptığınız alışverişin bir miktarını iade / hediye olarak almayı isterdiniz değil mi? İşte Carrefour SA bizlere sağladığı bu devasa indirimle beraber artık market alışverişi yapmak çok daha gerçekçi ve çok daha spesifik hale geliyor. Belirli tutarlarda yapacağınız alışveriş için 50 lira ile 100 lira arasında çip para almak için haberimizin detaylarını çok daha net bir şekilde okuyun. 

Carrefour SA 50 – 100 Lira Çip Para Hakkı

Carrefour SA, Carrefour SA kartınız ile alışverişinize 50 lira ile 100 lira aralığında çip para tanımlıyor. 29 mayıs 2022 tarihine kadar Carrefour SA kartınız ile yapacağınız en düşük 500 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, 1000 lira ve üzeri alışverişinize ise 100 lira çip para tanımlaması yapıyor. Yapılacak olan alışverişlerde en önemli ayrıntı ise Carrefour SA’da kendi kartı ile alışveriş yapmanız gerekecek. Yani kredi kartı ya da indirim kartları ile yapılan hiçbir alışveriş bu seçenek için geçerli olmayacak. 

Carrefour SA 50 – 100 Lira Çip Para Hakkı

Kampanyaya Nasıl Katılırım?

Carrefour SA kartı bulunan vatandaşlarımızın cep telefonu numaraları ile KAZAN yazıp 4604’e SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanya katılımı için gönderilen SMS’ten sonra kampanyaya katılmış olacaksınız. Bu aşamadan sonra ise Carrefour SA katınız ile yapacağınız en düşük 500 lira alışveriş için 50 lira, 1000 lira ve üzeri alışverişiniz için ise 100 lira çip para hakkı kazanacaksınız. Sistem otomatik olarak direkt olarak çip paranızı yükleyecektir.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış