15 Ağustos 2022 18:09 Güncelleme : 15 Ağustos 2022 18:09

Şok market coştu! İç çamaşırlarından kitaplığa kadar fiyatlar indi! İşte 16 Ağustos kataloğu

Şok market coştu! İç çamaşırlarından kitaplığa kadar fiyatlar indi! İşte 16 Ağustos kataloğu

Şok market 16 Ağustos 2022 kataloğunda hangi ürünler var? Hangi indirimli ürünler aktüel listesinde yer alacak işte detaylar…

Haftanın şok aktüel kataloğunda yine birbirinden eşsiz ürünler var. Şok markette bu hafta ev dekorasyonundan, giyime, mutfak gereçlerinden teknoloji ürünlerine kadar her şey mevcut. Her zaman olduğu gibi bu haftada da birçok ürün indirimli ve şok fiyatlarla sizleri bekliyor.

16 Ağustos 2022 Şok market aktüel ürünlerinde neler var?

Şok market 16 Ağustos 2022 tarihlerinde geçerli olan olan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Şok market 16 Ağustos 2022 tarihli aktüel ürünler yine en indirimli fiyatlarla satışta. Birbirinden güzel ürünler Ağustos ayının 16'sına kadar raflarda yerini alacak. 10-16 Ağustos tarihleri arasında indirimli ürünler kategorisinde bu hafta; kahvaltılık çeşitlerinden temizlik ürünlerine, küçük ev aletlerinden birçok farklı kategoride ürün çeşitleri yer alıyor. İşte 10-16 Ağustos 2022 tarihli şok aktüel kataloğundaki çeşitli ürünler şu şekilde…

16 Ağustos 2022 Şok market aktüel ürünlerinde neler var?

Şok aktüel ürünleri 10-16 Ağustos tarihleri arasında raflarda!

Şok markette bu hafta indirimler yine devam ediyor. Şok aktüel kataloğundaki fırsat ürünleri listesinde; uygun fiyatları mutfak araç gereçleri, kahvaltılık ürünler yer alıyor. Aynı zamanda çocuklar için kum kova seti ve araba setleri de mevcut. Şarküteri bölümünde de indirimler yine devam ediyor. En lezzetli peynirler ve kahvaltı lezzetleri indirimli fiyatlarla bu katalogda yer alıyor. Her zaman indirimli fiyat garantisi sağlayan şok market yine şok fiyatlarla tüketicilerin yüzlerini gülümsetiyor.

Gıda indirimleri yanı sıra tekstil ürünlerinde de uygun fiyatlar herkesi şaşırtıyor. Şok markette aktüel ürünlerde bu hafta; pike setleri, terlik çeşitleri, şort ürünleri yer alıyor. Teknoloji ürünlerini de aktüel fiyatlarıyla sunan şok market fiyatlarıyla fark yaratıyor. Buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi ve dondurucu ürünleri en iyi fiyat garantisi ile satışa sunuluyor. Her kategoride çeşitli ürünler sağlayan şok market fiyatları ile her zaman tercih ediliyor. Fırsat ürünleri ve indirimli aktüel ürünleri raflarda yerini almaya hazırlanıyor. 

Şok aktüel ürünleri 10-16 Ağustos tarihleri arasında raflarda!

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış