19 Şubat 2022 12:02 Güncelleme : 19 Şubat 2022 12:02

Şok Marketlerde İzdiham Olacak! Hiç Bu Kadar İndirim Olmamıştı! Kataloğu Görenler Şok Kapısında Nöbet Tutacak

Şok Marketlerde İzdiham Olacak! Hiç Bu Kadar İndirim Olmamıştı! Kataloğu Görenler Şok Kapısında Nöbet Tutacak

Şok marketin bu haftaki indirimli ürünleri belli oldu. 2022’nin 19 Şubat Cumartesi gününe ait Şok kataloğu yayınlandı. Katalogda yer alan ürünleri ve fiyatlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Hafta sonuna özel, harika indirimler bu hafta Şok’ta sizlerle olacak. Mobilyadan elektroniğe, mutfak eşyalarından tekstile kadar pek çok kategoride indirimli ürün çeşitliliği sunan Şok, her hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşa büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra diğer tüm market ürünlerinde de sürpriz indirimler sizi bekliyor. İşte 19 Şubat Şok kataloğunda dikkat çeken ürünler...

Uygun Fiyata Elektronik Ürünler

Şok’un bu haftaki kataloğunda uygun fiyata pek çok ürün yer alıyor. Bu ürünler arasında en dikkat çekenler ise elektronik ürünler. İşte indirimli elektronik ürünler:

Fujitsu marka Notebook 6.919 TL’ye bu hafta Şok’ta yer alacak. Asus’un Notebook fiyatı ise 5.599 TL’ye satın alınabilecek. Oppo Markanın A16 model cep telefonları 3.249 TL’ye alıcıyla buluşacak. HS60 Pro Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 719 TL’den satılacak.

Uygun Fiyata Elektronik Ürünler

Diğer Ev Eşya ve Mobilyaları

Şok, bu hafta yalnız gıdada, kozmetikte ya da hijyen ürünlerinde indirim yapmıyor. Bunların yanı sıra pek çok elektronik ürünü, mobilyayı ve diğer ev eşyalarını da uygun fiyatlı bir şekilde vatandaşa sunuyor. 19 Şubat kataloğunda birbirinden ucuz ev eşyaları ve mobilyalar yer alıyor.

Goldmaster Elektrikli çay makinesi 2 yıl garantili bir şekilde 6 taksitle 289 TL’ye satışa çıkarken, Ardeno marka çalışma masası 349 TL’den alıcıyla buluşacak. Evdemo marka 4 çekmeceli şifonyer 549 TL’ye satılıyorken, aynı markanın metal elbise askılığı 279 TL’den alıcıya ulaşacak. Katalogda yer alarak dikkat çeken bir diğer ürün ise Rampage marka oyuncu koltuğu oldu. Bu koltuğun fiyatı ise 1599 TL’den alıcıya satılacak.

Şok market, ayrıca diğer pek çok üründe indirim uygulayacak. Yapacağınız tüm 25 TL üstü alışverişlerde, market size indirimli seçenekler sunacak. Diş macunu, bakım kremi, sıvı sabun, içecek gibi farklı seçeneklerden birini tercih ederek daha indirimli bir fiyata alabilirsiniz.

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış