30 Temmuz 2022 12:21 Güncelleme : 30 Temmuz 2022 12:21

Şok'ta indirim şenliği başlıyor! 3 Ağustos 2022 şok aktüel ürünler kataloğu

Şok'ta indirim şenliği başlıyor! 3 Ağustos 2022 şok aktüel ürünler kataloğu

Şok'ta indirim var. 3 Ağustos 2022 şok aktüel ürünler kataloğu birbirinden harika ürünleri sunuyor. Elektronik ürünlerde birbirinden harika fırsatlar var. Şok aktüel ürünlerde büyük fırsat var.

Şok Haftalık olarak aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Bu hafta Şok ürünlerinde son derece uygun fiyat politikası yer alıyor. Şok 3 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda her evin işine yarayabilecek özellikle evin her odasında kullanabileceğiniz birbirinden harika ve kullanışlı ürünleri bulmak mümkün olabiliyor. 3 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda neler yer alıyor? Hangi ürün kaç para? Tüm detayları ile haber içeriğimizde bulabilirsiniz. 

Şok aktüel ürünlerde neler var?

Şok Aktüel ürünlerde Ağustos ayı ilk haftasında kampanyada çok sayıda ürün yer alacak. Bu ürünlerin tamamını fırsat ürünleri olduğunu ve Şok marketlere özel olarak satışa sunulduğunu söylemek gerekiyor. Şok Ağustos ayının ilk haftasında getireceği aktüel ürünlerle hem kullanışlı hem de son derece uygun fiyatlı birçok ürünü bir arada bulunduruyor.

Birçok kullanıcı da şok marketlerde hangi ürünlerini satılacağını merak ediyor. Şok marketlerde indirimli neler var? Beyaz eşya satılıyor mu? Elektronik ürünleri aktüel ürünler kataloğunda yer alıyor mu? Gibi sorular yer alıyor. 3 Ağustos itibariyle Şok marketlerde yer alacak ürünlerin tamamını hemen aşağıda görebilirsiniz. Şok marketlerde satılan aktüel ürünlerin tamamı sınırlı sayıda mağazalara getirilmektedir. Bazı ürünler ise online Şok marketlerde de satılmaktadır.

Şok aktüel ürünlerde neler var?

Şok Aktüel ürünler kataloğu

4 GB Ram, 256 GB SSD diskli,14″ ekranı ile Notebook 4,399 TL. Classonen Zaina 15,6″ Su Geçirmez Notebook Sırt Çantası 179 TL. Mercusys Wifi Menzil Genişletici 199 TL. Samsung Galaxy A52 Cep Telefonu 6,599 TL. Performax Baltazar Gaming Kulaklık 199 TL

Şok Aktüel ürünler kataloğu

Şok mağazalarında satılan aktüel ürünler

Finlux Çift Kaığılı Buzdolabı 5,059 TL. Gaz emniyet sistemli, 4 gözü gazlı, düğmeden ateşli Finlux SFR 500P Tam Boy Fırın 3,399 TL. Phılıps Buharlı Ütü 679 TL. Fantom Islak ve Kuru Elektrikli Süpürge 899 TL. RANGE markası ile 2 yıl garantili Blender Seti 379 TL. Range Sporcu Blender 379 TL. Range Toz Torbasız Süpürge 1,199 TL. Rubenis Ayaklı Vantilatör 399,90 TL.

Şok mağazalarında satılan aktüel ürünler

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış