21 Temmuz 2022 20:52 Güncelleme : 21 Temmuz 2022 20:52

Survivor Atakan Acun'a Rağmen Konuştu! Atakan'a Yapılan Kumpası Anlattı Ne Dolaplar Dönüyormuş

Survivor Atakan Acun'a Rağmen Konuştu! Atakan'a Yapılan Kumpası Anlattı Ne Dolaplar Dönüyormuş

Survivor 2016 şampiyonu olan ve Survivor All-Star 2022’de iddialı olan yarışmacı Avatar Atakan lakabı ile anılan Çağan Atakan Arslan, yarışmayı hiç beklenmedik bir şekilde veda etti. İstanbul’da gerçekleşen final elemelerine kadar yükseleceği beklenen Atakan, elenmesi ile büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Sosyal medya platformlarında deprem etkisi yaratan bu olay ile ortalık yıkıldı. İşte detaylar….

Survivor’ın sıkı takipçileri hala Çağan Atakan Arslan’ın nasıl elendiğini tartışıyor. Daha önce Survivor şampiyonu olan Arslan’ın hayranları bu sene de onu şampiyon koltuğunda görmeyi istiyordu. Elenmesi büyük bir şok etkisi yarattı. TV8’de yayınlanan Survivor All Star son gaz devam ederken Avatar Atakan olarak da anılan Çağan Atakan Arslan’ın elenmesi beklenmedik bir durumdu 

Elenmesi ile Büyük Olay Oldu

Survivor All Star, bireysele geçmeden önce son elenen isim Atakan Arslan oldu. Bunun sonucu sosyal medya adeta çalkalandı. Elenmesinin üzerinden birkaç gün geçmesi ile sosyal medya tekrardan yeni iddialarla sallandı. Sosyal medya kullanıcılarına göre Atakan Arslan’a atılan oylar gerektiği yere ulaşamadı. Fakat diğer yarışmacılar, böyle bir sıkıntı yaşamadılar. Oylama gecesinde gönderilen oyların gitmediğini söyleyen pek çok kullanıcı Survivor’ın gerçekliğini sorgulamaya başladı. Bu iddialar karşısında gelecek açıklamalar merakla bekleniyor. 

Elenmesi ile Büyük Olay Oldu

Oylar Gerekli Yerlere İletilmedi İddiası

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda rekor kırıp okul birincisi olan ve eğitimine burada devam eden Atakan Arslan 2008 yılından itibaren savunma sanatlarında ülkemizi uluslararası arenalarda temsil etmiş ve sosyal medyadaki paylaşımları ile ilgi çekmişti. 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de Ünlüler takımında yer alan Avatar Atakan 5 aylık zorlu yarışma sürecinin sonunda şampiyon olmuştu. Survivor şampiyonluğundan sonra tekrardan spor hayatına devam ederken Survivor All Star’a katıldı. Profesyonel spor hayatının yanı sıra dizi işlerinde de yer alan Avatar Atakan, beklenmedik bir şekilde elenmesinin ardından gündeme oturdu. Sosyal medyada iddia edilen durumların ve Survivor yarışmasının gerçekliği tartışılırken taraflardan henüz açıklama gelmedi. Tarafların en cevap verecekleri veya sessiz kalıp kalmayacakları tartışma konusu oldu.

Oylar Gerekli Yerlere İletilmedi İddiası

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış