23 Haziran 2022 11:03 Güncelleme : 23 Haziran 2022 11:03

Survivor Atakan Sonunda Patladı! Acun Yapma Etme Dedi Dinlemedi Bu Kez Mosmor Edecek

Survivor Atakan Sonunda Patladı! Acun Yapma Etme Dedi Dinlemedi Bu Kez Mosmor Edecek

Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Avatar Atakan sustu sustu sonunda patladı. Sosyal medyaya damgasını vuran açıklamalarda bulunan Avatar Atakan’ın hayranlarının bu açıklamaları ortalığı karıştıracak. Açıklamalar karşısında herkes şaşkınlığını gizleyemedi Acun Ilıca susturmaya çalıştı ama olmadı.

Tv8 ekranlarının en iddialı yarışmalarından biri olan Survivor All Star 2022 bu seneye de damgasını vurmaya devam ediyor. Yarışmanın sonuna doğru yaklaşırken gündemde yerini alan Avatar Atakan sustu ve sonunda patladı. Açıklamaları herkesin ağzını açık bıraktı. Acun Ilıcalı engel olmaya çalışsa da Avatar Atakan dinlemedi. İşte Avatar Atakan’ın suskunluğunu bozan o açıklamalar…

Avatar Atakan’ın Hayranları Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Tv8 ekranlarında yer alan Survivor All Star 2022 yarışmacılarından biri olan Avatar Atakan’ın elenmesi herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Sevenleri tarafından oldukça çok beğenilen ve şampiyon olması istenilen Avatar Atakan geçtiğimiz günlerde yarışmaya veda etti. Avatar Atakan’ın elenmesinin ardından sosyal medyada ortalık karıştı.

Avatar Atakan’ın eleme potasına girmesinden sonra sevenleri destek vermek için SMS attıklarını fakat aktif bir oylama yoktu mesajıyla karşılaştıklarını dile getirdiler. Sevenleri uzun bir süre oy atmak için çabalasa da bunu başaramadılar. Az SMS oyuyla adadan elenmek zorunda olan Avatar Atakan’ın hayranları bunu kumpas olarak gördüler. Avatar Atakan hayranları sosyal medyada ortalığı karıştırsalar da konuyla ilgili Avatar Atakan henüz bir açıklama yapmadı.

Avatar Atakan’ın Hayranları Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Sevenler Sosyal Medyayı Yorumlarıyla Salladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmasına veda eden isimlerden biri de Avatar Atakan oldu. Sevenlerini oldukça üzen bu vedadan sonra ortalık karıştı. Elendiği için oldukça üzülen hayranları Avatar Atakan’a bir kumpas düzenlediklerini dile getirdiler.

Eleme potasına giren Avatar Atakan’ı şampiyonluk koltuğunda görmek isteyen hayranları SMS atmaya çalıştılar. SMS attıklarında aktif bir oylamanın bulunmadığını gören Avatar Atakan hayranları ne kadar oy atmak için çabalasalar da ancak bunu başaramadılar. Bunun ardından az oy alarak elenen Avatar Atakan hayranları oldukça üzüldüler ve ardından kumpas olduğunu dile getirdiler.

Sevenler Sosyal Medyayı Yorumlarıyla Salladı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış