26 Mayıs 2022 06:38 Güncelleme : 26 Mayıs 2022 06:38

Survivor Ayşe Yüksel’in Ağlamaktan İçi Dışına Çıktı! Sema Öyle Bir Şey Söyledi Ki Resmen Kırk Parçaya Bölündü!

Survivor Ayşe Yüksel’in Ağlamaktan İçi Dışına Çıktı! Sema Öyle Bir Şey Söyledi Ki Resmen Kırk Parçaya Bölündü!

TV8 ekranlarının reyting fenomeni yarışma programı Survivor All Star 2022, mavi ve kırmızı takım arasında yaşanan kıyasıya mücadeleyle milyonları ekranları başına kilitlerken yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalarla da çok konuşuluyordu. Geçtiğimiz bölümde Sema ve Ayşe Yüksel arasında oluşan gerginlik, son bölüme damga vurmuştu. Gözyaşlarına boğulan Ayşe, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde desteklendi. İşte, Sema ve Ayşe arasında yaşanan o gerginliğin merak edilen tüm detayları.

Acun Medya tarafından yıllardır başarılı bir şekilde ekranlara gelmekte olan Survivor yarışması, parkurlarda geçen mücadelelerin yanı sıra yarışmacılar arasında yaşanan olaylarla da sıklıkla gündeme geliyordu. Ada hayatının zorluğu ve yarışmaların stresi, yarışmacılar arasında zaman zaman tartışmaların çıkmasına da neden oluyordu.

Geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmasının sevilen oyuncusu Sema Aydemir, rakibiyle yarıştığı sırada mücadeleyi kaybetmişti. Bu durum, ünlü yarışmacıyı zor durumda bırakınca takım arkadaşı Ayşe Yüksel ile tartışmaya girdi. İkili arasında yaşanan tartışma uzayınca Ayşe Yüksel gözyaşlarını tutamadı. İşte, Survivor yarışmasının sevilen iki ismi Ayşe ve Sema arasında yaşanan gerginliğin merak edilen tüm detayları.

Sema Yenilginin Acısını Ayşe’den Çıkardı!

Survivor All Star 2022 yarışmasında yaptığı ölçüsüz çıkışlarıyla milyonlarca televizyon severi çileden çıkarmayı başaran Sema Aydemir, son olarak gözüne Ayşe Yüksel’i kestirdi. Dokunulmazlık oyununda çıktığı yarışmayı kaybeden Sema, yerine oturduğu zaman hemen Ayşe Yüksel’e bağırmaya başladı.

Sema Aydemir, ‘’Ayşe, bana yarışma sırasında sakin ol diye bağırma bir daha.’’ dedi. Ayşe Yılmaz ise kendini, ‘’Herkes diyor ben deyince mi batıyor size?’’ diyerek savundu. Tartışmanın dozu artıp Sema Aydemir’in sesi yükselince sevilen yarışmacı Ayşe Yılmaz gözyaşlarına boğuldu. Bu duruma Sema’dan ‘’Bravo Ayşe, çok güzel mağduru oynuyorsun.’’ cevabı geldi.

Sema Yenilginin Acısını Ayşe’den Çıkardı!

Ayşe Yüksel’in Gözyaşları Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da sıklıkla takip edilen Survivor yarışması, geçtiğimiz günlerde Sema ile gerginlik yaşayan Ayşe’nin gözyaşlarına boğulduğu o anlarla platformların en çok konuşulan konularından biri oldu. Birçok Survivor hayranı, ‘’Artık yeter Sema!’’ ve ‘’En sonunda Ayşe’yi de gözüne kestirdi!’’ yorumunu yaptı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, ikili arasında yaşanan gerginlik hakkında Acun Medya tarafından gelecek net açıklamayı dört gözle beklemeye başladı. 

Ayşe Yüksel’in Gözyaşları Sosyal Medyayı Adeta Salladı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış