1 Ağustos 2022 10:06 Güncelleme : 1 Ağustos 2022 10:06

Survivor Barış Murat Yağcı'dan üzen haber! O kararı herkesi ağlattı, Nisa'nın aşkı yüzünden...

Survivor Barış Murat Yağcı'dan üzen haber! O kararı herkesi ağlattı, Nisa'nın aşkı yüzünden...

Survivor All Star yarışmacısı Barış Murat Yağcı’dan sevenlerini kahreden bir haber geldi. Hayranlarını derinden yaralayan Barış Murat Yağcı, bu kararının ardından gözler Nisa Bölükbaşı’na çevrildi. Peki, Barış Murat Yağcı’nın o kararı ne?

Survivor yarışmasında geniş hayran kitlesine ulaşan Barış Murat Yağcı’dan üzücü bir haber geldi. Survivor yarışmasında aşk yaşadığı Nisa Bölükbaşı’ndan ayrılmasının ardından bu kararı gündeme getiren Barış Murat Yağcı, sevenlerini hüngür hüngür ağlattı. Sevenlerinin hiç beklemediği bu karar gündeme bomba gibi düştü. İşte haberin merak edilen detayları…


Barış Murat Yağcı’dan üzücü haber geldi

Survivor 2020 sezonunda Nisa Bölükbaşı ile 1 yıl kadar ilişki yaşayan Yağcı, daha sonradan olaylı bir şekilde ayrıldı. Survivor All Star 2022 yarışmasında tekrardan bir araya geldiler. Nisa Bölükbaşı bu sefer de Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başladı. Survivor yarışmasının ardından hayatına yeni birini alan Barış Murat Yağcı, Laura Celine ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Hayranlarını şok eden bu pozlar kısa süre içinde gündemde yerini aldı. Sevgilisi için Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı, bu seyahatlerin ardından şok edici kararı verdi.
Hayranlarını hüngür hüngür ağlatan Barış Murat Yağcı’nın bu haberi gündeme bomba gibi düştü. Sevenleri Barış Murat Yağcı’nın Nisa Bölükbaşı’ndan ayrıldıktan sonra tamamen izlerini silmek için yurtdışına yerleşeceğini düşünüyor. Sosyal medya hesabından yaptığı o farklı açıklama da oldukça dikkat çekti.

Barış Murat Yağcı’dan üzücü haber geldi

Barış Murat Yağcı’nın gitme sebebi belli oldu

Sevenlerini üzücü haberi veren Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasından sonra hayatına yeni birini aldı. Yurtdışına seyahate giden Barış Murat Yağcı, sosyal medya hesabından gitme sebebini açıkladı. Türkiye’de ve dünya çapında yaşanan ekonomik krizden dolayı yurtdışına taşınmayı düşünen Barış Murat Yağcı, şu açıklamayı yaptı: “Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse yurt dışına yerleşebilirim” ifadelerini kullandı. Hayranlarını üzen bu haber gündemde büyük ses getirdi. Ekonomik krizden dolayı yurtdışına çıkacağını söyleyen Barış Murat Yağcı’ya hayranları gitmemesi için binlerce mesaj attılar.

Barış Murat Yağcı’nın gitme sebebi belli oldu

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış