16 Şubat 2022 11:30 Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:53

Survivor Batuhan'a Yol Göründü! Öyle Seyler Söyledi Ki! Takımı Kıpkırmızı Kesildi!

Survivor Batuhan'a Yol Göründü! Öyle Seyler Söyledi Ki! Takımı Kıpkırmızı Kesildi!

Survivor All Star programının son bölümünde yarışmacılardan Batuhan tarafından yapılan açıklamalar dengeleri değiştirdi. Yarışmacılara güvenmediği ve hepsinin iki yüzlü olduğunu söylemesi adanın son konsey sonrasında karışmasına neden oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, son bölümüyle sosyal medyayı adeta salladı. Aşk-ı Memnu dizisinde adını duyuran Batuhan Karacakaya, açıklamaları ile birlikte takım arkadaşlarından ciddi tepkiler çekmeyi başardı.

Survivor All Star programının son bölümü ekranlara geldikten sonra hem ada hem de sosyal medya karıştı. Batuhan, yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine topladı. “Hepiniz iki yüzlüsünüz” sözleri ünlü yarışmacının, yarışmada son zamanlarının olabileceğini düşündürdü.

Furkan Kızılay Yarışmaya Veda Etti

TV8 ekranlarında yayınlanan programın son bölümünde dokunulmazlık ve ödül oyunları oynandı. Yarışmacılar oyunu kazanmak için kıyasıya mücadele verirken, iki ödülün de sahibi ünlüler takımı oldu.

Bu bölümde ünlüler takımının konsey sırasında tamamen parçalandığı ve takım olgusunun yok olduğu görüldü. Bu esnada ünlüler takımından Batuhan Karacakaya’nın açıklamaları dikkat çekti.

Survivor 2022 de, arkadaşı Furkan Kızılay'ın elenmesi nedeniyle derin üzüntü duyan Batuhan, Furkanla ilgili şok edici açıklamasıyla dikkat çekti. Batuhan Karacakaya, eski takım arkadaşı Furkan ile ilgili olarak “Kaybettik yani gerçekten Furkan’ı kaybettik. Şimdi konuşulanları duyuyorum, biz Furkan’ı yazdık ama iyi niyetle yazdık, iyi olması için yazdık”dedi.

Batuhan Karacakaya, bu tür olayların insanların iki yüzlü olduğunu gösterdiği, söyledikleri ile yaptıklarının birbirini tutmadığı yönünde yorumda bulundu.

Batuhan Karacakaya’nın Açıklamaları Dengeleri Değiştirdi

Batuhan Karacakaya'nın yarışmacıların yaptıkları ve söyledikleri arasında ki çelişkiyi bu şekilde ortaya koymuş olması 2022 Survivor yarışmasında bu ortamdan ne kadar mutsuz olduğunu direkt olarak söylemesi, hayranları tarafından adadan yakın zamanda ayrılacağı olarak yorumlandı.

Bu konuda net bir açıklama TV8 ve Survivor ekibi tarafından yapılmadı. Ancak programın yeni bölümü yayınlanana kadar sosyal medyada bu açıklamaların uzun süre konuşulacağını söylemek doğru olacaktır. Birçok izleyici bu açıklama ile takım arkadaşlarının da tepkisini çeken Batuhan’ın, adada çok uzun süre kalamayacağını ve alacağı karar ile buradan ayrılacağını tahmin ediyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış