25 Şubat 2022 14:34 Güncelleme : 26 Şubat 2022 10:47

Survivor'da Şoke Eden 'Seks' İddiası! Ada Karışacak! Acun'dan Açıklama Bekleniyor

Survivor'da Şoke Eden 'Seks' İddiası! Ada Karışacak! Acun'dan Açıklama Bekleniyor

TV8 ekranlarını sevilen yarışma progarmı Survivor her yeni bölümüyle izleyicileri keyifli ve heyecanlı anlar yaşatıyor. Survivor 2022 sezonu bomba gibi olaylarla magazin gündemini meşgul ederken Flash TV ekranlarına fenomen yarışma programı Survivor ile ilgilli konuşan Seyhan Soylu yaptığı yorumları izleynlerin ağzını açık bıraktı.

Flash TV de ekranlara gelen Al Sana Haber programıyla gündemdeki olayları tartışan Seyhan Soylu aldığı ünlü konuklarla magazin haberlerini değerlendirip yorumlar yapmasıyla seyircilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Ebru Polat canlı yayında gelen yorumları okurken ilginç bir iddia ile karşılaştı. Daha çok Twitter dan gelen mesajları ve tweetleri okuyan Ebru Polat’ın okuduğu “ Yarışmada eskiden açlııklar konuşulurdu şimdi aşklar konuşuluyor, demekki karınları tok" yorumuna Seyhan Soylu Canlı yayında “Yani orada da seks oluyor” şeklinde açıkladı. Yapılan yorumu değerlendirirken rahatlığı gözlerden kaçmayan Soylu, daha sonrasında Ebru Polat’ın uyarısıyla geri adım atarak aşktan bahsettiğini dile getirdi. Hiçbir şey yokmuş gibi programa devam etti. İzleyicileri hayrete düşüren olay sonrası programa kaldığı yerden devam eden Seyhan Soylu, Al Sana Haber programına Youtube üzerinde devam edecek. 

Sude ve Mert’in aşkı konuşulmaya devam ederken hırslı mücadelelerin yaşandığı yeni oyunlar hız kesmeden sürüyor. Programda yaşananlarla ilgili sosyal medya üzerinde eleştiri yağmuruna tutulan Al Sana Haber programının, televizyonda devem edip etmeyeceği ise kesin değil. Survivor 2022 sezonun en çok konuşulan çifti Sude ve Mert’in zan altında kaldığı da sosyal medyada konuşulanlar arasında.

Seyhan Soylu Kimdir?

Seyhan Soylu, Türkiye’de tanınmış sanatçıların arasında yer alıyor. Bilindik isimlerden birçoğunun menajerliğini de yapan Sisi lakabu takılan Seyhan Soylu, son günlerin en dikkat çeken isimleri arasında. 55 yaşında olan Seyhan Soylu, 2020 yılında Rizeli iş insanı Fahri Yazıcı resmi nikah olmadan evlenmesiyle gündeme yıldırım gibi düşmüştü. Kendisi için milliyetçi travesti diyen Soylu yeniden magazin gündemine geldi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış