11 Şubat 2022 16:00 Güncelleme : 11 Şubat 2022 15:33

Survivor’da Tekme Tokat Kavga! Bu Görüntüler Televizyonda Verilmedi! İşte Sezonun En Büyük Kavgasının Perde Arkası Görüntüleri

Survivor’da Tekme Tokat Kavga! Bu Görüntüler Televizyonda Verilmedi! İşte Sezonun En Büyük Kavgasının Perde Arkası Görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde patlak veren tartışmanın perde arkasında neler oldu? Yarışmacıların yayınlanmayan yumruk yumruğa görüntüleri ortaya çıktı.

Ekranların sevilen programlarından olan Survivor, gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yarışmada yaşanan tartışmanın, tekme tokat kavgaya dönüştüğü o görüntüler ortaya çıktı. Yunus Emre’nin uyarı aldığı kavganın bu kısmı ekranlara yansımamıştı. Ancak durum sadece sözlü bir tartışmadan ibaret değilmiş.

Ne Olmuştu?

Survivor All Star 2022 yarışmacıları arasında yaşanan gerginlik sonucunda Yunus Emre ve diğer yarışmacılar arasında tartışma çıkmıştı. Olaya müdahale eden Hikmet’in Yunus Emre’yi itmesi sonucunda olay büyümüştü. Karşılıklı atışmalar sonucunda Yunus Emre’nin Hikmet’e küfür ettiği iddia edilmişti.

Bunun üzerine Acun, başta Yunus Emre olmak üzere yarışmacıları uyarmıştı. Yunus Emre’ye ise yaptığı hareketlerin kabul edilebilir olmadığı vurgulanarak, daha önce böyle davranan yarışmacıların yarışmadan atıldığı bildirilmişti. Bununla beraber Yunus Emre’ye 2 ödülden faydalanamama cezası verilirken, Hikmet’e de 1 ödül cezası verilmişti.

Ne Olmuştu?

Ortalığı Karıştıracak Yeni Görüntüler Var

Acun Ilıcalı’nın belirttiğine göre yarışmada yaşanan bu kavganın bazı kısımları televizyon ekranlarına yansımadı. RTÜK’e uygun olmadığı için ekranlarda gösterilmeyen bu görüntülerde tartışmanın bir başka boyutu yer alıyor. Tartışmadaki taraflar birbirlerine fiziksel olarak da saldırı bulunmuş.

Acun, bu görüntülerin etik ve kurallar çerçevesinde yayınlanmadığını ancak izleyicinin ne olup bittiğini bilmesi için bu durumu açıkladıklarını ifade etti. Bu görüntüleri ise Acun kendi internet televizyonu olan Exxen’de yayınladı. İzleyiciler kavganın perde arkasını bu şekilde öğrenmiş oldu.

Exxen’de yayınlanan görüntülerde yarışmacılardan Yunus Emre ve Hikmet’in, birbirlerine fiziksel olarak müdahale ettiği görülüyor. Çıkan kavgaya ise ilk müdahaleyi diğer yarışmacılar ve program ekibi yapıyor. Görüntülerde dikkat çeken ayrıntılardan biri Hikmet’in üzerinde bulunan tişörtün paramparça bir hale gelmiş olmasıydı. Bu da kavganın şiddetini ortaya koyan bir detay.

Diğer yandan Yunus Emre’nin agresif çıkışları, küfür edişi de görüntülerde yer alıyor. Survivor’ı yakacağını söyleyen Yunus Emre’nin bu çıkışları izleyicileri adeta şoka soktu. Birbirlerine oldukça sert davranan yarışmacıların bu hareketleri, izleyiciler tarafından da tepki gördü.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış