20 Kasım 2022 08:35 Güncelleme : 20 Kasım 2022 08:35

Survivor'dan gelin damat çıktı! İlayda Şeker ve İsmail Balaban evlendi, bu düğün kareleri çok konuşulur

Survivor'dan gelin damat çıktı! İlayda Şeker ve İsmail Balaban evlendi, bu düğün kareleri çok konuşulur

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından Survivor, her sezonuyla gündeme damga vururken, yarışmacılar da sık sık gündemde yerini alıyor. Survivor 2021 sezonunda başarılı performansıyla şampiyon olan İsmail Balaban, gönüllüler takımında yer alan İlayda Şeker ile nikah masasına oturdu.

Ekranların iddialı yarışmalarından biri olan Survivor, hem bölümleriyle hem de yarışmacılarıyla gündemde sık sık adından söz ettiriyor. Survivor 2021 sezonunun başarılı isimlerinden biri olan İsmail Balaban yarışmanın şampiyonu olmuştu. Gönüllüler takımında bulunan İlayda Şeker ile olan arkadaşlıkları aşka dönüşünce çift ilişkilerini evlilikle taçlandırdılar. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

1 gün nişanlı kaldılar

Survivor 2021 şampiyonu olan İsmail Balaban, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde iki defa başpehlivan oldu. Survivor 2021 sezonunda gönüllüler takımında yarışan İlayda Şeker ile arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşünce, çift önceki akşam aile arasında bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attılar. Çift, bir gün nişanlı kaldılar ve ardından Ürgüp’te hem kına gecesi hem düğününü yaptı. İsmail Balaban, şampiyon olduğu Survivor 2021 sezonunda Gamze Atakan ile nişan atmıştı. Şampiyonluğu ile gündemi derinden sallayan İsmail Balaban, uzun bir süre magazin gündeminde de özel hayatıyla adından söz ettirmişti.

1 gün nişanlı kaldılar

Nikah masasına oturdular

35 yaşındaki Balaban, yarışmada arkadaşlık kurduğu İlayda Şeker ile yarışmadan sonra da görüştüler ve çiftin arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönüştü. Sürpriz bir şekilde aşk yaşayan çift, gündemde yerini alırken, sevenlerini de bir hayli şaşırttılar. Sosyal medya gündeminde de sık sık adından söz ettiren çiftten İsmail Balaban’ın İlayda Şeker’e bayram harçlığı olarak altın takması dikkat çekerken, doğum gününde de araba alması gündem olmuştu. Geçtiğimi gün nişanlana çift, yine sosyal medya gündemine nişan fotoğraflarıyla damga vurdu.

Nişanlandıktan bir gün sonra Ürgüp’te kına gecesi ve düğün yapan çift, şimdi de düğün fotoğraflarıyla gündemi derinden salladı. İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinin bu mutlu gününden kareler kısa süre içinde gündem olurken, çiftin karşılıklı zeybek oynadığı dakikalar da oldukça dikkat çekti.

Nikah masasına oturdular

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

2 Yorum Yapılmış
  1. Kemal uzuner

    Şampiyona yakışır.hayırlı olsun.

    07-12-2022 19:04
  2. Aliihsan Binbir

    Hayırlı uğurlu olsun sizleri seviyoz

    20-11-2022 09:29