14 Şubat 2022 13:59 Güncelleme : 14 Şubat 2022 14:29

Survivor Evrim'in Kimsenin Bilmediği Kenan İmirzalioglu ile Geçmişi Herkesi Şaşırttı! İşte o detay

Survivor Evrim'in Kimsenin Bilmediği  Kenan İmirzalioglu ile Geçmişi Herkesi Şaşırttı! İşte o detay

Survivor All star 2022 sezonunda çıkardığı kaoslarla ön plan çıkan yarışmacısı Evrim Keklik, Kenan İmirzalıoğlu ile geçimişi herkesi şaşırttı. Yeni sezonda yaşadığı sakatlık neediyle yarışmalara katılamayan Evrim Keklik hakkındaki gerçekler haberimizde.

Survivor yeni sezonun çok konuşan isimlerinden biri olan Evrim Keklik çıkardığı kaoslarla Survivor gündemine sık sık geliyor. Yaşadığı sakatlık dolayı ekranlarda görünmeyen Evrim Keklik hakkında öğrenilen gerçek duyanları hayrete düşürüdü. Ünlü oyuncu Kenan İmurzalıoğlu ile geçimişte yaşadığı hayatı dikkat çekti. Yarışmalarda istediği başarılı yakalayamayan Survivor Evrim konseylerdeki konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Survivor Evrim Keklik 2020 sezonunun son haftalarında adadan elenirken şampiyonluk hayallerine veda etti. Evrim Keklik, iddialı kişiliği ile diğer rakipleriyle sürekli çatıştığı için zaman zaman eleştirilere konu olmuştur.

Yarışmadan elenmesinin ardından adadaki sessizlik oluştuğunun vurgusunu yapan kalan yarışmacılar, Evrim'in çok konuştuğu gibi bazı imalarda bulunmuştu. Verdiği demeçleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Survivor Evrim Keklik, All Star 2022 kadrosuyla birlikte mücadelesine kaldığı yerden devam etmek istedi ama sakatlığından dolayı şu sıralara oyunlarda yer alamıyor. Tartışmalrın odak noktası olan Evrim Keklik yarışmaya devam etmese de gündeme gelmeyi bir şekilde başarıyor. Survivor Evrim ile Kenan İmirzalıoğlu arasında ne geçti. Şaşırtan gerçekle ilgili Evrimden açıklama geldmedi ancak araştıranlar çok şaşırdı. İşte o gerçek.

Survivor Evrim ve yakışlıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu bir yarışamada karşı karşıya geçtiler. ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışmacısı Evrim Keklik, yarışmada 60 bin liralık soruyu açtırdı, ama 30 bin lira alarak yarışmadan çekildi.

Evrim Keklik kimdir?

29 yaşındaki Evrim Keklik, İstanbul'da doğdu. Partridge voleybola ilk yılında Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başladı. Galatasaray voleybol takımında ve Konya Elegli şehir voleybol takımında oynadı. Sonrasında yaşanan talihsizlik nedeniyle omuz sakatlığının tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara verilmek zorunda kaldı. Aynı zamanda Ankara Gaz Üniversitesi Besyo Fakültesi'nden mezun oldu.


Üniversiteden mezun olan Keklik, sualtı hokeyine başlamak için 2017 yılında İstanbul'a dönmeden önce 3. Seviye yüzme antrenörü olarak çalıştı. Bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapan Evrim Keklik, şimdilerde magazin programlarında yorumculuk yapıyor.

Survivor'da yarışmadan önce Kim Milyoner Olmak İster adlı beyazperdenin en eski yarışmalarından birine girdi. 30.000 lira ile oyundan ayrıldı.

Maç öncesi fragmanında ağladığı bir video viral oldu ve yarış koşullarının zor olduğunu söyledi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış