27 Haziran 2022 10:11 Güncelleme : 27 Haziran 2022 10:11

Survivor Hikmet'in Valizi Hazırlanıyor! Acun Hikmet'in Biletini Kesecek mi?

Survivor Hikmet'in Valizi Hazırlanıyor! Acun Hikmet'in Biletini Kesecek mi?

Survivor All Star 2022’de olaylar bitmiyor. Finale az bir zaman kala Hikmet Tuğsuz’un diskalifiye olduğu iddia edildi. Hikmet Tuğsuz özel jetle evine mi gönderilecek?

Tv8 ekranlarının en iddialı ve en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star yakın bir zamanda final yapmaya hazırlanıyor. Yarışmanın finali yaklaşırken adada da olaylar bitmiyor. Son gelişmelere göre Hikmet Tuğsuz, finale yakın yarışmadan diskalifiye oluyor. 2019 yılında sakatlık yaşayan Hikmet Tuğsuz, yine talihsiz bir sakatlık geçirdi. Sevenlerini oldukça üzen bu haberden sonra binlerce kişi geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Peki, Survivor All Star yarışmasının finaline çok az bir zaman kala Hikmet Tuğsuz diskalifiye mi olacak? İşte haberin detayları…

Survivor All Star Finaline Doğru Diskalifiye Mi Oluyor?

Survivor All Star yarışmasında en son Nagihan Karadere ile birbirine giren Hikmet Tuğsuz’un yarışma boyunca polemikleri oldukça dikkat çekti. 2019 yılında geçirdiği sakatlıktan sonra tekrar bir sakatlık geçirme korkusu olan Hikmet Tuğsuz’un bu talihsiz kazası herkesin ağzını açık bıraktı. Yarışmanın gelecek bölümünde Hikmet Tuğsuz’un oyun anındaki görüntüleri sevenlerini oldukça endişelendirdi. Oyun sırasında elini yardığını ve kemiğe dayandığını dile getiren Hikmet Tuğsuz’un bu sözleri gündeme damgasını vurdu.

Herkesi oldukça endişelendiren bu görüntülerden sonra akıllara diskalifiye mi oluyor sorusu geldi. Elini bir şeyin yardığını ve kemiğin ucunun gözüktüğünü dile getiren Hikmet Tuğsuz’un bu sözlerinin ardından gelecek bölümde neler yaşanacağı da oldukça merak edildi. Sosyal medyaya damgasını vuran bu görüntülerin ardından Acun Ilıcalı’nın Hikmet Tuğsuz’u diskalifiye edeceği iddia edildi.

Survivor All Star Finaline Doğru Diskalifiye Mi Oluyor?

Hikmet Tuğsuz’un Talihsiz Sakatlığı

2019 yılında da yarışmada sakatlık geçiren Hikmet Tuğsuz, tekrardan sakatlandı. Survivor All Star yarışmasının finaline doğru yaşadığı bu sakatlık yarışmadan ayrılmasına sebep olacak mı? Görüntüleri izleyen sevenleri oldukça üzüldüler ve endişelerini dile getirdiler. Elini bir şey yardığını ve kemiğin ucunun gördüğünü söyleyen Hikmet Tuğsuz’un bu sözleri sevenlerini derinden üzdü. Finale az bir zaman kala diskalifiye olup olmayacağı oldukça merak edildi.

Hikmet Tuğsuz’un Talihsiz Sakatlığı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış