9 Şubat 2022 23:00 Güncelleme : 9 Şubat 2022 20:06

Survivor Kavgalar Bitmiyor! Yarışmacı Resmen Survivor’dan Kovuldu

Survivor Kavgalar Bitmiyor! Yarışmacı Resmen Survivor’dan Kovuldu

Survivor, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Ekranların sevilen programları arasında yer alan Survivor’da olaylar bitmiyor. Yarışmadan kovulan yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

TV8’in başarılı programı olan Survivor All Star 2022’de olaylar durulmuyor. Her hafta bambaşka olaylarla gündeme gelen yarışma programında, yeni kavgalar ve tartışmalar söz konusu. Yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik sebebiyle çıkan kavgalar sonucunda bir yarışmacı uyarı üstüne üzerine uyarı aldı. Acun tarafından sert bir şekilde uyarılan yarışmacı kim? Detaylar haberimizin devamında...

Survivor’da Kovulan Yarışmacı Kim?

Geçtiğimiz akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2022’de Yunus Emre, Ogeday ve Hikmet arasında büyük bir kavga yaşandı. Yarışmacılar o kadar gerildiler ki neredeyse birbirlerine girecekti. Yaşanan bu gelişmeler üzerine yarışmacılar ilk olarak Murat Ceylan tarafından uyarılmıştı. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda ise Acun Ilıcalı’nın da Yunus Emre’ye yönelik sert çıkışı ekranlara geldi. Uyarı o kadar ciddiydi ki, Yunus Emre’ye yarışmadan ihraç edilebileceği söylendi. Bu yaşananlar sebebi ile Acun, yarışmacıları göz dağı verdi.

Survivor’da Kovulan Yarışmacı Kim?

Survivor All Star’da Ne Olmuştu?

Tartışma ilk olarak Yunus Emre ve diğer yarışmacı Ogeday arasında başladı. Yunus Emre’nin bağırarak konuşmasıyla gerilim iyice tırmandı. Bu bağırışa karşılık veren Ogeday, olayın iyice büyümesine neden oldu. Takımlarda bulunan diğer yarışmacılar araya girerek olayı yatıştırmaya çalışsalar da başarılı olamadılar. Araya giren yarışmacılardan biri olan Hikmet’in, olay esnasında Yunus Emre’yi iterek uzaklaştırmaya çalışması ortalığı daha da karıştırmış oldu. İddialara göre Yunus Emre, Hikmet’le tartıştıktan sonra kendisine küfür etti.

Yeni bölüm fragmanında ise konuyla ilgili görüntüler yer aldı. Görüntülerde Acun’un, konseyde bulunan yarışmacılarla kavga ile konuştuğu görülüyor. Konuşma esnasında Yunus Emre’nin gergin tavırları Acun Ilıcalı’nın da yükselmesine neden oluyor. Yunus Emre’nin arkasından küfür ettiğini dile getiren Hikmet ortamdaki gerginliği daha da artırıyor.

Tüm bu olayların üzerine Acun, Yunus Emre’ye patladı. Sergilediği bu tarz davranışların kabul edilemez olduğunu dile getiren Acun, geçmişte programda yaşanan bu tarz tartışmaları hatırlattı. Bu yaşananlardan sonra pek çok yarışmacının yarışmadan atıldığının altını çizen Acun, böyle davranmaya devam ederse Yunus Emre’nin de gidici olduğuna dair bir göz dağı vermiş oldu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış