13 Mayıs 2022 19:19 Güncelleme : 13 Mayıs 2022 19:19

Survivor Mert Öcal’ın Annesi Oğlundan da Ünlü Oldu! Görenler Seda Sayan Sanıyor İlk Kez Annesini Görecek!

Survivor Mert Öcal’ın Annesi Oğlundan da Ünlü Oldu! Görenler Seda Sayan Sanıyor İlk Kez Annesini Görecek!

Survivor yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde adaya veda ederek tüm sevenlerini yasa boğmuştu. Şimdilerde sosyal medya platformlarında takip altında olan ünlü isim, annesiyle paylaştığı bir gönderi sayesinde tekrar gündeme gelmeyi başardı. Milyonlarca kullanıcı, ünlü ismin annesini Seda Sayan sandı. İşte, Mert Öcal'ın duru güzelliğiyle herkesi büyüleyen annesine dair merak edilen tüm detaylar.

Acun Medya tarafından yıllardır ekranlara gelmekte Survivor yarışması, parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacıların özel hayatıyla da sıklıkla gündeme gelmeye devam ediyordu. Her bölümü olay yaratan programda Sude Burcu ile adada aşk yaşayan Mert Öcal, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasından elenen kalan Mert Öcal, şimdilerde sosyal medya platformları üzerinde sıklıkla takip edilmeye devam ediliyordu. Ünlü isim, kişisel Instagram hesabı üzerinden öyle bir paylaşım yaptı ki yer yerinden oynadı. İşte, Mert Öcal’ın sosyal medya paylaşımına dair merak edilen tüm detaylar.

Mert Öcal’ın Annesi Duru Güzelliğiyle Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal medyayı bir hayli aktif kullandığı bilinen Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde Anneler Günü için bir paylaşım yapmıştı. Annesi ve abisiyle kameralara poz veren ünlü isim, annesinin güzelliğiyle büyük bir beğeni topladı. Mert Öcal’ın ‘’Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun’’ notluyla paylaştığı gönderiye kısa sürede binlerce beğeni gelirken ünlü ismin annesi bir anda gündem oldu.

Yaşını hiç göstermediği ve duru bir güzelliğe sahip olduğu görülen anne Öcal, herkesten büyük bir beğeni toplamayı başardı. Sarı saçları ve mavi gözleriyle Seda Sayan’ın ikizi gibi duran hanımefendi, görenleri büyülemeyi de başardı. Şimdilerde milyonlarca kişi, Mert Öcal’ın annesini sosyal medya üzerinden takip etmeye başladı.

Mert Öcal’ın Annesi Duru Güzelliğiyle Görenlerin Ağzını Açık Bıraktı!

Sosyal Medya Mert Öcal’ın Annesinin Güzelliğiyle Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da bir hayli fazla takipçi kitlesi olduğu bilinen Mert Öcal, şimdilerde annesinin Seda Sayan’a benzerliğiyle gündeme oturmayı başardı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Mert Öcal’ın annesinin çok güzel olduğunu ifade ederken Seda Sayan’a olan benzerliği konusunda şaşırıp kaldıklarını belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Mert Öcal’ın annesiyle olan yeni gönderilerini dört gözle beklemeye başladı. 

Sosyal Medya Mert Öcal’ın Annesinin Güzelliğiyle Adeta Sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış