21 Şubat 2022 22:29 Güncelleme : 21 Şubat 2022 22:29

Survivor Sude’nin Birde Kardeşini Görün! İşte Ablasından Kat Kat Daha Güzel Olan Sude’nin Kardeşi

Survivor Sude’nin Birde Kardeşini Görün! İşte Ablasından Kat Kat Daha Güzel Olan Sude’nin Kardeşi

Survivor 2022 ye damgasını vuran Sude Burcu'nun kardeşi sonunda ablasına yapılan davranışa karşı sessizliğini bozarak açıklamada bulundu. Sude Burcunun kardeşi kimdir? Kaç yaşındadır? Nerede okuyor? Hepsine içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

2019 senesinde Survivor'a katılarak birçok izleyici tarafından tanınan Sude Burcu, Survivor All Star 2022 sezonu ile tekrar ekranların karşısına geri döndü. Gönüllüler takımında yer alan Sude Burcunun ünlüler takımından Mert Öcal ile aşk yaşaması gündeme bomba gibi oturdu. Survivor Nisa ise Mert Öcal’ın Sude Burcu ile aşk yaşamasını kabullenemedi. Çünkü aynı zamanda Mert Öcal Nisa Bölükbaşının en yakın arkadaşı olan Makbule Şakalakoğlu ile de aşk yaşıyordu.

Bunu kabullenemeyen nisa ise sinir krizleri geçirdi. Yaşananların ardından ise “Benim ailem kararlarıma saygı duyar.” Diyen Buse Burcu’nun kız kardeşi de sessizliğini koruyamadı. Sude burcu kameralar ardındaki yaşamı hakkında izleyenlerine merak uyandırdı. Sude Burcu’nun kendisi gibi tekvandocu olan kız kardeşi Simge Burcu “Ablamın kararlarının her zaman arkasındayım.” dedi.

İnstagram hesabında 20 bine yakın takipçisi olan Simge Burcu iddialı pozları ile dikkatleri üzerine çekti. 1996 senesinde İzmir’de dünyaya gelen Sude Burcu Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde okuyor. İzmir Büyükşehir Belediye Sporda görev yapan Burcu’nun 2 tane Avrupa 3.lüğü bulunmaktadır. Aynı zamanda 1 Balkan şampiyonluğu da vardır. Şimdilerde Mert Öcal ile aşk yaşayan Sude Burcunun kardeşi güzelliği ile görenleri büyüledi.

Ablasına Destek Çıktı

Nisa bölükbaşının açıklamalarını kabul etmeyen ve ablasının kararlarına saygı duyan tekvandocu Simge Burcu geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu bir paylaşımda ablasına her koşulda destek çıktığını ve kararlarının arkasında olduğunu söyledi. “Herkes ahlak bekçisi olmuş, insan onu ilgilendirmeyen konu hakkında bu konu beni ilgilendirmiyor yorum yapmam doğru olmaz diyebiliyor mu?” açıklamalarında bulunmuştur. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış