13 Mayıs 2022 18:01 Güncelleme : 13 Mayıs 2022 18:01

Survivor Yarışmasından Çıktı Asıl Savaş Dönünce Başladı! Gökhan Keser Döndüğünde Bakın Neyi Görünce Şok Girdi!

Survivor Yarışmasından Çıktı Asıl Savaş Dönünce Başladı! Gökhan Keser Döndüğünde Bakın Neyi Görünce Şok Girdi!

Survivor yarışmasının en beğenilen isimleri arasında yer alan Gökhan Keser, ada hayatından sonra Türkiye'deki durumuyla da çok merak ediliyordu. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde milyonlarca takipçisi için ilk gönderilerini de paylaşmaya başlamıştı. Gökhan Keser, son yaptığı paylaşımla adadan döndüğüne pişman olduğunu belirterek herkesi şoka uğrattı. İşte, Gökhan Keser'in ada hayatından sonra yakındığı duruma dair merak edilen tüm detaylar.

Milyonlarca televizyon sever tarafından merakla takip edilen Survivor yarışması, şimdilerde farklı haberlerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle yarışmacıların ada hayatı, büyük bir heyecanla takip edilirken adadan ayrılan isimlerin neler yaptıkları da çok konuşuluyordu.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasından ayrılmak zorunda kalan Gökhan Keser, uzun bir aradan sonra sevenlerine kavuşmuştu. Fakat ünlü isim, İstanbul’da karşılaştığı manzara karşısında resmen adaya geri dönmek istedi. İşte, Gökhan Keser’i adadan ayrıldığına pişman eden olaya dair merak edilen tüm detaylar.

Gökhan Keser Market Fiyatları Karşısında Şaşırdı Kaldı!

Survivor yarışmasından elenerek geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye dönüş yapan ünlü oyuncu Gökhan Keser, şimdilerde ülkemizde yaşanan son durum karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Tam 4 ay sonra markete girip alışveriş yapmak isteyen ünlü isim, market fiyatlarını görünce adeta neye uğradığını şaşırdı. Şaşkınlığını sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan Keser, takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Gökhan Keser, ‘’Türkiye’ye dönüş yaptığım andan beri ilk defa markete gitme fırsatı bulabildim. Fakat gitmeden önce iyi olmayan durumun 4 ayda geldiği noktaya inanamadım. Sizlere şok geçirdim diyebilirim. Satış fiyatları böyleyse üretici fiyatlarını çok merak ettim doğrusu. Akaryakıt fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Allah, sonumuzu hayır etsin.’’ ifadelerini kullandı. 

Gökhan Keser Market Fiyatları Karşısında Şaşırdı Kaldı!

Sosyal Medya Gökhan Keser’in İfadeleriyle Adeta Çalkalandı!

Survivor yarışmasında olduğu kadar sosyal medya da sıklıkla takip edilen Gökhan Keser, geçtiğimiz günlerde paylaştığı sitem dolu gönderisiyle herkesi şok etmeyi başardı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Gökhan Keser’e hak verirken ülkemizin geldiği son durumu özetlediği için teşekkürlerini de esirgemedi. Ayrıca kullanıcılar, Gökhan Keser tarafından yapılan paylaşımı kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Gökhan Keser tarafından paylaşılacak yeni gönderileri dört gözle beklemeye başladı. 

Sosyal Medya Gökhan Keser’in İfadeleriyle Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış