26 Kasım 2022 20:23 Güncelleme : 26 Kasım 2022 20:23

TEB Bankası kartı olanlara 50 TL ödeme! 300 TL market alışverişlerinde kazanmak için bunu yapmak yeterli

TEB Bankası kartı olanlara 50 TL ödeme! 300 TL market alışverişlerinde kazanmak için bunu yapmak yeterli

Kasım ayının bitmesine son günler kalan mevcut kampanyalarını hatırlatan Türkiye Ekonomi Bankası, 29 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olan market alışverişi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. Peki, kampanyanın başvuru detayları nelerdir? Türkiye Ekonomi Bankası’nın geliştirdiği market alışverişi kampanyasının ayrıntıları nelerdir?

Uzun zamandır zamlı fiyatlardan satışa sunulan hizmet ürünler, vatandaşların da ceplerini zorlamaya başladı. Bu durumun ardından tüketiciler de bankaların sunduğu kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Sene başından bu zamana kadar tüketiciler için pek çok farklı kategoride avantajlı kampanyalar geliştiren bankalar arasında Türkiye Ekonomi Bankası da bulunuyor. Finansman ve kart kampanyalarıyla vatandaşların bütçelerine destek olmak için avantajlı kampanyalar sunan Türkiye Ekonomi Bankası, 29 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruları açık olacak olan market alışverişi kampanyasını açıkladı. Banka, sadece mevcut müşterileri için bu kampanyanın detaylarını da paylaştı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Türkiye Ekonomi Bankası market alışverişi kampanyası

Sektörün önde gelen isimlerinden Türkiye Ekonomi Bankası, artan gıda fiyatlarına karşı müşterileri için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Banka, bu kampanya kapsamında şarküteri, manav ve kasaplardan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı harcamalarda 25 TL, toplamda da 50 TL değerinde indirim tanımlanacağını duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası market alışverişi kampanyası

Türkiye Ekonomi Bankası kampanyası başvurusu

Türkiye Ekonomi Bankası’nın müşterileri için açıkladığı kampanya kapsamında başvuru detayları da merak edildi. Banka, başvuru detaylarını da duyurdu. Türkiye Ekonomi Bankası’nın 50 TL’lik market indirimi kampanyasından faydalanmak için CepteTEB Mobil uygulaması üzerinden ya da bankaya kayıtlı olan cep telefonu üzerinden ‘INDIRIMMARKET’ yazıp ‘4616’ya SMS yollayarak başvuru da bulunulması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında Türkiye Ekonomi Bankası müşterilerinin şarküteri, kasap ve manav alışverişlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı harcamalarda 25 TL ve toplamda da 50 TL değerinde indirim tanımlanacağı belirtiliyor. Banka, kampanyanın son başvuru tarihini 29 Kasım 2022 olarak açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası kampanyası başvurusu

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış