19 Haziran 2022 14:01 Güncelleme : 19 Haziran 2022 14:01

Telefonunuzun Şarjı Hemen Bitiyorsa Sebebi Bu Uygulama Olabilir! İşte Şarjınızı Hortum Gibi Çeken O Uygulama

Telefonunuzun Şarjı Hemen Bitiyorsa Sebebi Bu Uygulama Olabilir! İşte Şarjınızı Hortum Gibi Çeken O Uygulama

Son zamanlarda pek çok vatandaşımızın şikayet ettiği konular arasında Telefonların şarjının hemen bitmesi bulunurken önemli ayrıntıları dikkatleri üzerine çekti. Sarjı hemen bitenler için önemli uyarılar yapılması ile kırmızı alarm verildi.

Telefon Sarj problemi yaşayan kişilerin telefonunda yüklü olan o uygulamanın sarjı tamamen bitirdiği açıklanması ile vatandaşlarımız telefonlarını incelemeye başladı. Telefonu yeni olanların dahi son zamanlarda telefonunun şarjının su gibi akıp gittiği savunulması ile beraber araştırılmalar başlamıştı. Yapılan araştırmalar sonucunda telefonunda o uygulama yüklü olan vatandaşlarımızın bir çoğunun telefonunun şarjının hemen bittiği görüldü. Uzmanlar tarafından yapılan önemli açıklamalar kapsamında o uygulamanın hemen telefonlardan silinmesi gerektiği vurgulanırken vatandaşlarımız o uygulamanın hangisi olduğunu araştırmaya başladı. Telefonda ki şarj neden hemen bitiyor? Hangi uygulama şarjı bitiriyor? Gibi pek çok sorunun gündeme gelmesinin ardından telefon kullanıcıları merak içerisinde araştırmalarını gerçekleştiriyor. İşte, Uzmanlar tarafından açıklanan o uygulama…

Pil Ömrünü Bitiren Uygulama!

Özellikle son zamanlarda Samsung kullanıcıları için önemli iddiaların gün yüzüne çıkması ile dikkatleri üzerine çekti. Pil Ömrünü biran da kısaltan bu uygulama resmen telefonun sajını hortum gibi içine çekmesi ile şikayetler gündeme gelmeye başladı. Yapılan araştırmalar sonucunda Samgung kullanıcılarının telefonunda Google Mesajlar uygulaması en çok şarj harcayan uygulamalar arasında bulundu. Google her ne kadar bu iddiaları kabul etmese de bu uygulamayı silen samsung kullanıcılarının arada ki farkı anında gördüğü ortaya çıkmıştır. Akıllı telefonlarda her ne kadar bazı uygulamalar kullanılmasa da maalesef arka planda açık olmaktadır. Bu sebepten ötürü de şarj sıkıntı zaman zaman gündeme gelmektedir. Google Mesajlar uygulamasını telefonunuzdan kaldırarak telefonunuzun şarj ömrünü uzatabilirsiniz.

Pil Ömrünü Bitiren Uygulama!

Google Bu İddiaları Yalanladı!

Google Mesajlar uygulamasının şarjı tamamen yok ettiğine dair iddiaların gün yüzüne çıkmasının ardından Google önemli açıklamalar da bulunması ile dikkatleri üzerine çekti. Google tarafından yapılan önemli açıklamalar doğrultusunda uygulama aktif olarak kullanılmadığı sürece arka ekranda açık görünmemektedir. Bu sebepten ötürü şarj probleminin kesinlikle bu uygulama ile bir alakası olmadığına dair önemli vurgulamalar yapıldı.. 

Google Bu İddiaları Yalanladı!

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış